Caute strašne má zaujíma ako to funguje keď si založím paypal a nemám 18. Mám kreditku. Počase mi to zistia a zmrazia mi účet alebo ako ?
A ešte má zaujíma že ako to funguje. Ono sa to sparuje s kreditkou ? Alebo to čo tam pošlem tam bude ? Dik
Paypalmáš napojený na kreditnú kartu, ale nemusíš mať napojený na bankový účet. Ide o to, že ked len chceš nakupovať napríklad z eshopov typu ebay, ali a iné, stačí ti napojiť kartu, netreba bankový účet.
Účet potom môžeš napojiť ak..vlastne neviem načo, ja to nemám lebo mi to netreba, normálne platím paypalom, posielajú mi peniaze na paypal, takže neviem načo spárovať s bankou.
V profile píšeš, že máš 19
Ked ti to dovolí ten paypal si zriadiť, tak ti učite nič nezmrazia, nejsu to tátari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Účet potom môžeš napojiť ak..vlastne neviem načo, ja to nemám lebo mi to netreba, normálne platím paypalom, posielajú mi peniaze na paypal, takže neviem načo spárovať s bankou.
V profile píšeš, že máš 19
Ked ti to dovolí ten paypal si zriadiť, tak ti učite nič nezmrazia, nejsu to tátari
A to je fejk vieš ako ten vek.
A keď nápojom kartu tak tie peniaze čo mám na karte budú aj na paypal?