Ako dlho vam doma vydrzi taky jeden plech kolaca??Lebo u nas je to tak ze niekedy poobede napeciem,zjem asi 3 kusky na ochutnavku,niekde idem alebo nieco robim doma,a vecer zistim ze je tam ledva jeden riadok.Takze..je len moja rodina taka ,,lachvata´´??=
@greenlime u nas je to podobne...a najviac take špajzove kolace...si vystriehnem ked nikto neni v dosahu a poamlinky tam dzobkam jak mys...vtedy je velmi nebezpecne, ak ma niekto za chrbtom prekvapi-sa mozem zadusit...ale ten adrenalin a vzruso sa nicomu nevyrovna
u nás sme doma 3 ženské,takže to záleží podľa našich chutí niekedy vydrží koláč fakt dlho,lebo nemáme na sladké vôbec chuť a niekedy si spolu sadneme k telke a je po sladkom
ale keď som u môjho chalana,u nich je prevaha chlapov a tam všetko jedlo mizne rýchlosťou svetla
jeho mamina robila bublaninu.Dorobila ju o desiatej večer a keď som ráno okolo ôsmej vstala,boli na stole posledné 3 kúsky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. Znak toho, že si dobrá kuchárka Tým sa môžeš len pýšiť
ale keď som u môjho chalana,u nich je prevaha chlapov a tam všetko jedlo mizne rýchlosťou svetla
jeho mamina robila bublaninu.Dorobila ju o desiatej večer a keď som ráno okolo ôsmej vstala,boli na stole posledné 3 kúsky
to ma dostalo