podla toho co naco chces...mam notebook ale...nevidim vyhodu...mensia pamat...nizka kvalita DVD...akoze otras podla mna...ja uz sa tesim na normalny PC..ale pre vysokoskolaka..moze byt...
ja som mal roky PC a teraz ma noťas len davaj pozor notbuky sú dosť kazové a vyhýbaj sa Acrom MSI a Asusom sú medzi nimi aj dobré ale komu ako sa ušťastí, potom v notbuku nemôžeš mať najvýkonnejší procák teraz sa používajú maximálne dvojjadrové intelačká 2 gigahercove, potom grafika v noťasoch nieje nič extra, vyhotovenie saši, na lacnejšom sa ti po rokoch urve dysplay Touchpad repraky su kde ake, potom dvdromka, každá značka má svoje pre aj proti, ja mám HP Pavilion a zatiaľ som spokojný už mam zavedenú wifinu čiže nemusím ťahať ten trápny kabel
nečítala som všetKo ale záleží od NETU! ja mám NB ale ma to jebe, lebo mám jebnutý net, (modem) a straaaaaaaašne moc platím, taKže NB je pohode, ale net je dôležitejší
Nahodou ja sa nemam naco stazovat Kazdy vecer som na nom do takej 1 v noci, mam ho polozeny na paplone, takze ma ani nehreje, popritom lezim, no ovela horsie, ako keby som mala sediet na tvrdej stolicke za pocitacom
ja mam obe ale pouzivam iba notebook...ale keby som si mohla znova vybrat brala by som PC notebooky sa hrozne kazia a ked ti zamrzne to tak amen dolores...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pc-za menej penazi vacsia vykon
notebook -prenosny na bateriu ...
alebo ked je lebtap obsadeny
ak casto cestujes tak NB sa ti oplati viac, no takisto sa treba pozerat aj na vydrz baterie
Uz len preto, co pisala 12