zakazujem hrat pc hry dlhsie ako hodinu denne...keby si vedel co to urobilo s mojimi kamosmi...chod racej von a zabavaj sa...lebo potom nebudes vedet zit v realite...
@veviolet ale tvoja hlava nebude vediet zit v realite. hranie pc hier sa da normalne kombinovat s realnym zivotom bet najmensich nasledkov a vplivov ked niesi nejaka vypatlana troska a zavysli na niecom tak to je v pohode ja som niekedy drvil jednu hru aj 5-6 hodin denne a som v pohode
hraval som nejake, ale moc ma to nebavi zahrajem si noveho Riddicka ked bude @veviolet tak na zabitie casu je to fajn, aj ked pri wow to zabijalo vsetko ostante kedze vsetok cas co som mohol som to hral
@10 a to mam chvastat a chodit ozraty no ja mam svojich fajn kamosou s ktorimi sa este da zabavit aj bez toho aj von ist ale vandalizmus k nicomu nevedie lebo aj von je obcas nuda...
FEAR,Doom3,AvP toto je asi jedni kde som podskocil na stolicke a najviac pri FEAR ked som prisiel k rebriku klikne aby zliezol a ked sa tocil tak sa tam objavily nohy toho dievcatka a potom ju uvidel celu za zlomok sekundy pri tej otocke tak som mal srdce v nie v nohaviciach ale zahriznute v podrazke papuce asi tolko ktomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@veviolet tak na zabitie casu je to fajn, aj ked pri wow to zabijalo vsetko ostante kedze vsetok cas co som mohol som to hral