Idem na VŠ do Žiliny a na internát si chcem priniesť stolný PC a mamka ma každý deň nasiera s tým, že ho mám predať a kúpiť miesto toho nb pretože mi pc z internátu ukradnú. Na internáte som nebol ale tipujem že každá izba má nejaké tie dvere a
mojmu bratovy ukradli telefin so zamknutej izby a važne si mysliš že budeš na izbe sam počas tvojej nepritomnosti si bude pri tvojom pc honiť cely intrak a tvoj spolubyvajuci bude vyberať euro to pokryje naklady na vyčistenie od semena
ja by som si nebral stolny pc, ked som chodil na intrak som si kupil za 900 notas ale v podstate teraz mi je nanic lebo mam aj pc a prevazne som tam, keby ze idem este raz na intrak tak si kupim do 300 ecok notas na pracu a filmy popripade na dake onlinovky aby nebola nuda
a este k tomu ked si zoberes cely komp pokial mas spolubyvajucich, ze niesi sam na izbe tak nevies koho si tam cez vykendy dovedu a co ti porobia stym..
Hmm nb by som kupil hned keby som nehral hry , takto mi príde investícia do nb ako strata penazi. S tymi vikendami mas asi pravdu aj ked vacsinou tam asi budem ostávať... Ak tomu rozumiem spravne tak mam kluce ja a spolubyvajuci. Takze keby to nebol kkt tak by sa s nim dalo dohodnut aby daval pozor Existuje inac pre toto nejaka moznost pripoistenia?
@opi55
Na prednášky chodiť nebudem a čo sa seminárov týka som stará škola a mám jeden zošit na všetko a pero Mám aj tablet a to je jeden z ďalšich dovodov preco nechcem ist velmi do notebooku. Ale radsej predam pc a kupim nb ako keby ho mal po troch dňoch nechcene zmeniť majiteľa
Prva podstatna vec, mesacna platba za nb je 1.8e, za desktop okolo 3.8e
Ako prvak ides na bastilu kde izba je v podstate len ulicka medzi postelami, a desktopom si zapraces cely stol. Nebudes mat kam plozit zosit a podobne.
Ale mal som spolubyvajuceho s desktopom a akoze da sa to v pohode
Co sa tyka kradezi tak sa vobec nemusis bat. Zamky na intrakoch su "specialne" kde je dost problematicke najst zamocnictvo ktore ti vyrobi duplikat kluca (ale najdu sa aj take).
Na bastile mas 2-3 miestne izby, ale ak pojdes na dvojmiestnu tak staci ze spolubyvajuci bude normalny a nemas co riesit dvaja sa vzdy dohodnu ale kazdopadne kradeze by som sa nebal
Z mojho pohladu nb je prenosnejsi, ak planujes casto cestovat, desktop je zase vykonnejsi a nemas ho vzdy po ruke
A este citam ze hras hry neviem na aku fakultu ides ale pokial fricka tak na hry rychlo zabudni
Ja som na fricke 5 rokov a ani neviem poriadne ako vyzera namestie v ziline proste skola ti vezme vsetok cas
Jednoznacne notas, este som nevidel aby mal niekto stole PC na intraku do notasu mozes pisat prednasky, bavkat sa, ked mame nejaku skupinovu seminarku vezmeme notebooky do kaviarne a tam si to prebehneme cize urcite prakticka vec. A nechavat stolny PC cez víkend v izbe by som neriskoval D
No idem tam na UAP AjSj takze by to mala byt tazka pohoda a vdaka za nazory asi to risknem s tym pc ☺ a diky za nazory predovsetkym tebe sylver toto som potreboval pocut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a este k tomu ked si zoberes cely komp pokial mas spolubyvajucich, ze niesi sam na izbe tak nevies koho si tam cez vykendy dovedu a co ti porobia stym..
Notas jasna volba
Na prednášky chodiť nebudem a čo sa seminárov týka som stará škola a mám jeden zošit na všetko a pero Mám aj tablet a to je jeden z ďalšich dovodov preco nechcem ist velmi do notebooku. Ale radsej predam pc a kupim nb ako keby ho mal po troch dňoch nechcene zmeniť majiteľa
Ako prvak ides na bastilu kde izba je v podstate len ulicka medzi postelami, a desktopom si zapraces cely stol. Nebudes mat kam plozit zosit a podobne.
Ale mal som spolubyvajuceho s desktopom a akoze da sa to v pohode
Co sa tyka kradezi tak sa vobec nemusis bat. Zamky na intrakoch su "specialne" kde je dost problematicke najst zamocnictvo ktore ti vyrobi duplikat kluca (ale najdu sa aj take).
Na bastile mas 2-3 miestne izby, ale ak pojdes na dvojmiestnu tak staci ze spolubyvajuci bude normalny a nemas co riesit dvaja sa vzdy dohodnu ale kazdopadne kradeze by som sa nebal
Z mojho pohladu nb je prenosnejsi, ak planujes casto cestovat, desktop je zase vykonnejsi a nemas ho vzdy po ruke
Ja som na fricke 5 rokov a ani neviem poriadne ako vyzera namestie v ziline proste skola ti vezme vsetok cas