Prosim vie niekto poradit ??? Mam Notebook a zapol som ho 1 krat aj 2 krat ale na dalsi den som ho zapola ale potom mi naskocila modra obrazovka a resetlo mi note , pisalo ze hardisk nemoze najst . Skusal som robit vsetko ale neslo nic . Pise ked zapn
1. na type biosu by záležať nemalo, to SATA/IDE nastavenie by tam aj tak niekde malo mať
2. máš spravdu, problém je s harddiskom
3. v tých možnostiach, kde máš aj tú voľbu núdzového režimu, by mala byť položka "Start in last known good configuration", resp. "Spustiť v poslednej fungujúcej konfigurácií", alebo niečo také, tak skús to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
pripadne z nejde na ide
1. na type biosu by záležať nemalo, to SATA/IDE nastavenie by tam aj tak niekde malo mať
2. máš spravdu, problém je s harddiskom
3. v tých možnostiach, kde máš aj tú voľbu núdzového režimu, by mala byť položka "Start in last known good configuration", resp. "Spustiť v poslednej fungujúcej konfigurácií", alebo niečo také, tak skús to.
F2 = System Diagnostics
F9 = Boot Device Option
F10= Bios Setup
F11= system Recovery
F12 = Network Boot
Enter - Continue Startup
For more information , please visit : www.hp.com/go/techcenter/startup