Daj si tam W7 , aj tak je menej narocny ako vista tak ti pojde urcite a nemusis ani drivery hladat po nete, lebo ked tam bola vista predinstalovana moze sa stat, ze ti tam XP nebude chciet pustit musel by si ju nejako vyformatovat, alebo vybrat disk a vyformatovat cez druhy pc.
@2 vyhadzuje mu to blue-screen aj pri bootovaní cd, tu nejde o to aký je to OS
skús diagnostické bootovacie CD, nejaký hardware check. Poprípade ak máš viac ramiek tak skús jednu vytiahnuť a skúsiť to znova, ak to nepomôže tak potom tú druhú, lebo toto sa stáva najčastejšie keď je pokazená RAMka Daj vedieť potom ako si dopadol..
kedze je to notebook tak to ma sata disk a drviva vecsina XPciek nema sata ovladace takze jedina moznot je najst XP s integrovanymi sata drivrami alebo W7
@Endofinfinity ako uz bolo vyssie spominane...prehod si v biose disky zo sata na ide a potom to pojde...ak tuto moznost v biose nemas tak ho musis updatnut a pojde to na 100%
alebo kasli na to a daj si win7...xp sa prave prestalo predavat takze uz jeho zivotnost konci...
ale blue screen to neriesi takze asi ramka moze byt alebo daco skus win 7 ak blue screen daco ti odislo najskor ramka mozes skusit mem test na win7 dvd
hej zo 7dmickou este pockaj lebo neobsahuje vsetky potrebne ovladace... ja si pockan najskor na sp 1 pre sedmicku az potom budem nieco vymyslat ako ju supnut do ntb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skús diagnostické bootovacie CD, nejaký hardware check. Poprípade ak máš viac ramiek tak skús jednu vytiahnuť a skúsiť to znova, ak to nepomôže tak potom tú druhú, lebo toto sa stáva najčastejšie keď je pokazená RAMka Daj vedieť potom ako si dopadol..
1. pokazená ramka (na hardvérovej úrovni, tzn. skús vymeniť)
2. nič ďalšie ma nenapadá
alebo kasli na to a daj si win7...xp sa prave prestalo predavat takze uz jeho zivotnost konci...
daj windows 7 a nie stary OS na novy PC aj tak ovladace na XP uz nemas tak co?
sata controller mode z (AHCI) na (Compatibility)
a ide to, dokedy to nieviem ale asi tam šupnem ten wim7 a hotovson a diki za rady