Chcel by som vás poprosit o radu...prepojil som cez HDMI kabel PC s TV a nešlo mi tam všetko čo robím na PC ale len obrázky na ploche bez ikôn...ale ked som tam zapojil NB tak to šlo normalne....
ak máš windows 7 tak si otvor štart, keď máš pripojený pc a v príslušenstve nájdi "pripojiť k projektoru, zrejme máš možnosť "rozšíriť", daj "len projektor" poprípade "duplikovať"
alebo tie okná s ktorými chceš pracovať na TV si pretiahni na tú novú plochu myšou
@makacik mal si na pc nastavené že sa telka použije ako druhý monitor, tzn. rozšírenie plochy. musíš nastaviť že sa obraz bude "duplikovať", alebo že bude len na telke.
(na to aby si to mohol nastaviť potrebuješ ale aspoň 10 metrov dlhý kábel slight_smile:
@midnight Ten kábel chcem kúpiť preto že mám taký maličký 1,5 to má tuším a aby som len vyskúšal či to pojde tak som musel presúvat celý PC...takže preto chcem ten 5m kábel....a kde to presne mám prosim ťa nastaviť ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
prave tlacitko na plochu > identify > a nastavit tam potom ci je to extend, duplicate, projector only, pc only
alebo tie okná s ktorými chceš pracovať na TV si pretiahni na tú novú plochu myšou
-.-
(na to aby si to mohol nastaviť potrebuješ ale aspoň 10 metrov dlhý kábel slight_smile: