Napíšte svoj názor na moje PC. Je podla vás dobrý ?
Parametre a špecifikácia:
Operačný systém
Windows 8
Typ zostavy
Herný, Kancelársky
Farba
Čierna
Rada procesoru
Intel Core i5
Model procesoru
Intel Core i5 4440
Frekvencia procesoru
3,1 GHz (3 100 MHz
@samson46 Pri slove čierna som skončil. Proste všetky počítače ktoré su čierne su nadupané....
OchMojGoden a ta Výška s Hĺbkou ...Nieje čo dodať,ZAMILOVAL SOM SA!!
necakaj od toho zazraky...troska lepsi pc od tohoto som kupoval pred 2 rokmi a minulorocne hry rozbehas tak na strednych detailoch maximalne...s niektorymi uz je aj problem..
zrejme si nepochopil na co narazam ale nevadi. k veci:
viem kolko STAL...uz sa nepredava a tam kde ho este maju ho zozenies za cca 180-190e. za tuto sumu ti ho v pohode napracem do 500e pc (samozrejme ak ide cisto len o bednu)
@kosmiklove ja ho tiež napracem za 500, dokonca by som povedal, že ešte za podstatné nižšiu čiastku...avšak za predpokladu, že komponenty už sídlili u iného majiteľa...ale inak s tou pasážou o dobrom hernom PC súhlasím, pod 1000 je ťažko poskladať nejakú novú, dobrú zostavičku...
@openmindedfreak ojazdene komponenty moc nekupujem. iba v pripade ze niekomu nieco odide v starom pc do ktoreho uz novu nahradu nezozeniem..inak by som sa s tym aj ja v pohode zmestil pod 500..
no a s tym hernym pc. pod tisicku kludne poskladam herny pc len treba ratat s tym ze narocny hrac si na fullhd s ultra detailami nebude moct vychutnat najnovsie hry..toto ja nepotrebujem a tak som zastanca toho ze kazdych cca 5 rokov spravim update za 400-500e (hlavne zakladovka, procak ramky a grafika), stare veci predam a fungujem v pohode dalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked povedia, ze je zly tak si okamzite pojes kupit novy ci co?
dobrý je, čierny
OchMojGoden a ta Výška s Hĺbkou ...Nieje čo dodať,ZAMILOVAL SOM SA!!
na poriadny herny pc uz nestaci pomaly ani tisicka...nehovoriac o tom ak nekupujes len bednu
Skúsil si, nevyšlo...Nevadí ja sa nehnevám
zrejme si nepochopil na co narazam ale nevadi. k veci:
viem kolko STAL...uz sa nepredava a tam kde ho este maju ho zozenies za cca 180-190e. za tuto sumu ti ho v pohode napracem do 500e pc (samozrejme ak ide cisto len o bednu)
no a s tym hernym pc. pod tisicku kludne poskladam herny pc len treba ratat s tym ze narocny hrac si na fullhd s ultra detailami nebude moct vychutnat najnovsie hry..toto ja nepotrebujem a tak som zastanca toho ze kazdych cca 5 rokov spravim update za 400-500e (hlavne zakladovka, procak ramky a grafika), stare veci predam a fungujem v pohode dalej..