najlepsie je odinstalovat zbytocnosti a potom to komplet vycistit spybotom, tune upom a ccleanerom...defragmentacia nic neriesi iba troska zrychli system coz v podstate vo vacsine pripadoch neni ani poznat...
to zamrzanie moze skor robit prach...takze kto si trufa nech to rozobere a povysava vnutro
@kosmiklove . . . to sa da aj povysavat. Ja by som sa na to vykaslal, mne to povysavat nikdy neslo . . . tak vzdy len vytiahnem skrinu von, zhodim stenu a vyfukam to kompresorom
@matheusko to je ten lepsi pripad a da sa to aj povysavat...hlavne ked su tam pavuciny a velke chumace prachu sa nebudem cudovat ked tam niekomu raz najdem aj skapatu mys
@matheusko ja to tak robim stale teda povysavam iba tie chumace a hlavne cistim kontakty medzi zakladovkou, ramkou a grafickou...to robi najvacsie problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to zamrzanie moze skor robit prach...takze kto si trufa nech to rozobere a povysava vnutro