mať tak tvoj problém kapely, čo chcem ja vidieť, najvýchodnejšie hrajú tak možno v Mníchove.. kebyže majú koncerty v Prahe alebo Viedni, tak som celá happy
@thebejada mat tak tvoju naivitu cakal by som tu aj Zeppelinov xD
Oni si robia koncerty tak, aby pochodili toho viac. Casto su obsadeni na roky dopredu. A kde by u nas hrali je druha vec.... A samozrejme PJ uz davno nie je to, co bol Rovnako ako RHCP
Koncert dnes a koncert vtedy su ako stary suchy chleba oproti cerstvemu este teplemu
@wolskeoko jasné že nie sú už to čo bývali ale stále sú dobrí...a nie, nemyslím si že prídu keď im napíšem, len mi prišlo ľúto že som nebola na koncerte v Prahe...ja by som to aj nejako zniesla tú diaľku a tak lenže moji priatelia nie
@thebejada ale ako o PJ sa hovori, ze cim su starsi su lepsi. Nie moj pripad, ale dost ludi to tvrdi. Kazdopadne sem ti nic poriadne nepride. Dokonca som o tom v radiu diskusiu pocuval. K nam velke mena nepridu, lebo to nema kto zaplatit. Mozu prist len stredne mena, tj. stare uz menej zaujimave veci a menej zname veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
okrem toho presviedčaj promotéra a manažéra a nie kapelu.
a však, ja sa vždy teším, keď idem na koncert alebo festival niekde do zahraničia, aspoň mám aj výlet
» kultura.sme.sk/c/6372299/niekt...
Oni si robia koncerty tak, aby pochodili toho viac. Casto su obsadeni na roky dopredu. A kde by u nas hrali je druha vec.... A samozrejme PJ uz davno nie je to, co bol Rovnako ako RHCP
Koncert dnes a koncert vtedy su ako stary suchy chleba oproti cerstvemu este teplemu
ach, ale tá lajfka BSSM z Off the map je moja obľúbená