ja keď potrebujem schudnúť tak si do vane napustím horúcu vodu a ležím v nej aj 1,5 hodiny....predtým však pobehám z hodinku do odpadnutia....po všetkom su aj 2,5 kilečka dole.........filip
@kaylee to máš habadej času....ješ samu zeleninu, no to neni dobré, raz za deň si daj aspom varenú ryžu a varené hydinové mäso.....inak sa zosypeš..........a čo potom bude robiť frajer na plese sám?.........filip
@antifunebracka ma podrž, ved takého ako toho prvého mám v posteli a chrápe ako ježo, ešte že si pspravil robotu, ináč by dostal po holej ritke..........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
dnes som mal na večeru klobásu s aktimelom a rožkom a hneď nato parené buchty
a topánky ťa netlačia?
topanky nie dakujem za opytanie ale myslim ze po 2 hodinach budem mat dost (mala som opatky doteraz asi 4x v zivote)
ja keď potrebujem schudnúť tak si do vane napustím horúcu vodu a ležím v nej aj 1,5 hodiny....predtým však pobehám z hodinku do odpadnutia....po všetkom su aj 2,5 kilečka dole.........filip
nemas chut skor na toto?