Akú máte radi pečenú zeleninku ako prílohu k mäsku, alebo len tak samotnú? Nejaké tipy? Napr. dnes som mal aj brokolicu a tá je super, keď sú tie kvety také chrumkavé ...
Videl by som viacero dôvodov nevyskúšať ju, ak sa (prevenčne) nedodržia nejaké podmienky. Ale nech si hocikto robí hocičokoľvek.
Prvou podmienkou by bola vyladená energetika tela a schopnosť vysporiadať sa s rozšíreným vedomím + časovou dilatáciou + derealizáciou + hypnózou + prípadnými útokmi a parazitickými entitami. Takže príprava cez meditáciu, ale intenzívna. Napríklad naprieč niekoľkými rokmi alebo niekoľkými životmi, aj keď, yolo.
Druhou podmienkou by boli prostredie a nálada (vstupovať do večnosti ako balíček strachov a starostí? trochu malér).
Treťou podmienkou by bolo, že je dosť namieste si dávať bacha, komu dôverujete, z akého zdroja tú substanciu máte, etc. Aj tak len mlátim prázdnu slamu,. To isté, čo pre entaktogeny a psychedeliká by mimochodom platilo pre holotropné dýchanie a podobné techniky.
ja poznám jeden taký recept... akože si ho práve nepamätám celý ale proste dáš kuracie mäso na plech aj s mrkvou a paštrnákom/zelerom (nakrájaš to na prúžky... a ešte cesnak v šupke pre chuť a tak sa to celé pečie a je to megamňamka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Prvou podmienkou by bola vyladená energetika tela a schopnosť vysporiadať sa s rozšíreným vedomím + časovou dilatáciou + derealizáciou + hypnózou + prípadnými útokmi a parazitickými entitami. Takže príprava cez meditáciu, ale intenzívna. Napríklad naprieč niekoľkými rokmi alebo niekoľkými životmi, aj keď, yolo.
Druhou podmienkou by boli prostredie a nálada (vstupovať do večnosti ako balíček strachov a starostí? trochu malér).
Treťou podmienkou by bolo, že je dosť namieste si dávať bacha, komu dôverujete, z akého zdroja tú substanciu máte, etc. Aj tak len mlátim prázdnu slamu,. To isté, čo pre entaktogeny a psychedeliká by mimochodom platilo pre holotropné dýchanie a podobné techniky.