Je možné pre Slováka študovať pedagogiku v ČR a potom sa uplatniť v slovenskom školstve? Máte niekto skúsenosti? Vďaka za odpovede, pomohli by pri výbere školy..
neviem ako je to s klasickym ucitelstvom, prvy stupen ci odborne predmety, ale studujem specialnu ped. a je to ok vzdelanie budem mat platne aj na slovensku
skor mam problem s terminologiou a tak uz teraz, tu slovensku velmi nepoznam a robi to problemy uz len ked raz za cas pouzijem slovensku knihu/zdroje..
@beatlesgirl oooch to kebyze viem, absolutne netusim co chcem a strasne ma to stve lebo kvoli tomu zbytocne davame kazdy mesiac do vzduchu kopu penazi za najom v brne ked sme za to kludne mohli platit hypoteku, len kde!
(som sa potreovala postazovat ale teda fakt neviem, no pravdepodobnejsie je asi to slovensko nez cesko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
skor mam problem s terminologiou a tak uz teraz, tu slovensku velmi nepoznam a robi to problemy uz len ked raz za cas pouzijem slovensku knihu/zdroje..
(som sa potreovala postazovat ale teda fakt neviem, no pravdepodobnejsie je asi to slovensko nez cesko