čo by niektoré dali za pehy na babach je to pekne, tak drž papuplku a krok , nezbavíš sa ich, u žien mávajú skôr tendenciu silnieť a množiť sa, u niektorých časom zmiznú. Ale kým si oni nerozmyslia, nezbavíš sa ich
@depropex ja ich mávam len v lete.. potom mi vyblednú a o rok zas ale mám na to nervy riadne .Možno na niektorých dievčatach to je pekné, no na mne nie
@ruderenee kedysi mi vadili, odkedy mi ich chvalia, proste patria ku mne pehy su "slunecni polibky" ...odstranit sa nedaju, zjemnit sa daju stavou zo salatovej uhorky (tak trochu vyblednu)....ale fakt, pehy su sexi, skus z nich vytazit a nie sa na ne hnevat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
zjavne si 1.Fototyp, s tym asi nic nenarobis potom :/
S make-upom sa toľko dávkovať nebudem a tenká vrstva mi ich nezakryje. Takže vraj pomáha krém s vysokým faktorom, tento rok sa spolieham len na to.
A pehy sú pekné, no pristanú málokomu.
len sa smejem, v akej je to rubrike
(už len preto, že sú len na pleciach a preto, že dodávajú mojej farbe vlasov na autenticite