@natallymys Krása je subjektívna (pre niekoho je dokonalý obvod pása 70cm, pre niekoho 90, pre niekoho košíčky B, pre niekoho D). Preto musíš najskôr definovať, čo podľa teba krásna postava znamená, konkrétne čísla, potom uvažuj nad tým, ako to dosiahnuť
primerane velké nejestvuje, je to všetko biznis postavený na sebatrýzni a sebaobvinovaní.
predstav si, aký by to bol svet, keby sa zajtra zrazu ženy začali lúbit také, aké sú, aj svoje telo a nesnažiť sa niečomu prispôsobiť. kolko priemyslov by skrachovalo.
da sa mat, ale nie vzdy sa da spravit, ak nechces ist na plastiku ale hlavne sa da uvedomit si, ze primerane velke prsia a zadok a zvysok chudy ti mozno ani nespravia taku radost ako ked sa naucis byt stastna s tym co mas a pracovat na sebe s realnymi cielmi a nie tym, co je teraz idealom "krasy" ^^
Ja mam "dokonalu" postavu a neboj, nieje to az take super Ludia ta hejtuju, lebo tak vyzerat nikdy nebudu. Alebo ti nebudu verit, ze niesi fake alebo photoshop a samozrejme ta budu obvinovat z nezdraveho zivotneho stylu Takze... Fakt sa netreba snazit o nejaky "ideal". Aj ked sa s nim narodis-ako ja, tak stale nebudes pre inych dost. (ci sa mam ja rada? Kto by sa s takymto telom nemal?)
@wewo Mam. Nie podla mna samozrejme, preto je to v uvodzovkach. Ale mam vsetko, co zeny a muzi vo vseobecnosti povazuju za krasne, takze hej. Ak hovorime o subjektivnom ponimani krasy, tebe sa moze pacit nieco ine. Ale o tomto som pisat nechcela, chcela som autorke povedat, nech sa vobec netrapi s nejakym "idealom" pretoze vzdy bude niekto (Teraz si to ty) kto najde chybu alebo bude mat namietky.
@wewo Veľmi veľa žien jej tu píše, že by chceli mať postavu ako ona, a naozaj si nemyslím, že by to bolo len zo slušnosti, súcitu atď. Čiže pre mnohé ženy je naozaj top. Vidia to inak ako my.
Máš veľké plus za slovné spojenie "ceckatý slenderman" to si budem dlho pamätať
@dumbledore Ja pracujem (Robim illustratorku a grafiku) bambulko a vsetko co mam si kupujem za svoje, tak uz bezkaj radsej pozerat Harryho Pottera a tichucko, alebo si chod o mne urobit dalsi status mne je to fuk
Neda mi, musim sem nieco pridat
Pre seba nikdy nebudes dokonala, vzdy si najdes nieco co by si chcela mat ine. Neviem preco tym trpime, ale je to tak. Skor zalezi na tom, ako sa budes citit s tym co vidis v zrkadle. Ak si nespokojnas telom, telo sa da vzdy vyformovat cvicenim. Navyse sa citis stasnejsia (aspon ja sa citim) po dobre odcvicenom treningu. Ja rozhodne dokonalu postavu nemam (som nizka, mam velmi male prsia, uzke boky ale mam vypukly zadok ,chude stehna, siroke lytka) a tiez som osvalena lebo som zavodne roky sportovala. Nasli sa ludia a doteraz mi hovoria ze by som sa uz mala konecne najest, a pritom som uplne okej. @limej ty sa celkovo od nas odlisujes od hlavy po paty, niesme nato zvyknuti ,si ina, vies to o sebe a niekto v tom vidi krasu iny zatratenie. Skor hovorim... ludom sa nezavdacis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
predstav si, aký by to bol svet, keby sa zajtra zrazu ženy začali lúbit také, aké sú, aj svoje telo a nesnažiť sa niečomu prispôsobiť. kolko priemyslov by skrachovalo.
Máš veľké plus za slovné spojenie "ceckatý slenderman" to si budem dlho pamätať
Pre seba nikdy nebudes dokonala, vzdy si najdes nieco co by si chcela mat ine. Neviem preco tym trpime, ale je to tak. Skor zalezi na tom, ako sa budes citit s tym co vidis v zrkadle. Ak si nespokojnas telom, telo sa da vzdy vyformovat cvicenim. Navyse sa citis stasnejsia (aspon ja sa citim) po dobre odcvicenom treningu. Ja rozhodne dokonalu postavu nemam (som nizka, mam velmi male prsia, uzke boky ale mam vypukly zadok ,chude stehna, siroke lytka) a tiez som osvalena lebo som zavodne roky sportovala. Nasli sa ludia a doteraz mi hovoria ze by som sa uz mala konecne najest, a pritom som uplne okej.
@limej ty sa celkovo od nas odlisujes od hlavy po paty, niesme nato zvyknuti ,si ina, vies to o sebe a niekto v tom vidi krasu iny zatratenie. Skor hovorim... ludom sa nezavdacis