chalani zaujíma ma čo na babe uprednostníte....ak má baba peknú tvár ale trochu širšie boky alebo ak má baba naozaj postavu súcu modelky ale tvár nie až tak dokonalú ?
uz som to pisal X krat a napisem to znova. Na zenu sa pozeram ako na celok nie ako na cast. Teda musi sa mi pacit cela. Ale prvorade je aka vlastne je, jej charakter, spravanie a nazory.
Keď to beriem čisto subjektívne ako buď tvár,alebo postava,ale aj tak je to úplna blbosť lebo v skutočnosti sa to tak brať nedá,tak jednoznačne pekná tvár-oči,úsmev,ako sa tvári,... Postava vôbec nieje taká dôležitá...
Modelkovská postava? To akože obrovská a vychrtnutá? Ja nemám "postavu súcu modelky" a nikdy nebudem mať keďže meriam skvelých 162cm, ale ani širšie boky ani nič iné širšie ako by malo byť. Viem, že je to totálne off topic, ale čo všetci majú s tými modelkami? Veď až na pár výnimiek ani len pekné nie sú. Proste len...obrovské a vychrtnuté...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v neposlednom rade, schudnut je lahsie nez ist na plasticku operaciu
btw: ved mas 167/55, to je akurat.. v podstate ideal
Na oboch pohlaviach milujem charizmu.
Vtedy človek nemusí byť atraktívny nato,aby maximálne rajcoval svoje okolie.