Blíži sa obdobie stužkovania, ktoré mnohí z nás už majú za sebou a práve preto sa obraciam hlavne na vás ženy, dievčence s radou, kde by sa dali kúpiť prípadne objednať pekné originálne šaty alebo doplnky, ...
Osobne sa mi nikdy nepáčili lesklé ružové napasované lacné šaty. Nájdi si niečo z ľahkej peknej látky, niečo dievčenské To mávajú hocikde, choď do nejakého obchodného centra a popozeraj sa po obchodoch
tiež som rozmýšľala, že si dám niečo ušiť ale neviem ešte vôbec že čo
zháňanm kúsok nejakej inšpirácie, už som síce natrafila na pár stránok, ale nechce sa mi to všetko prezerať ,hľadám niečo konkrétnejšie, nestretli ste sa s niečim takým?
Plánujem si objednať šaty z tejto stránky, pošleš im svoje miery + farbu, v akej dané šaty chceš, a oni ti to spravia, plus je tam ešte doprava zdarma...
Vies co, ja som min. rok mala stuzkovu a hladanie tych pravych siat na stuzkovu trvalo strasne dlho..
Bola som aj v Polsku, ale tam ti neodporucam, neviem aky si typ, ale mne sa tie trhove nelubili a vsetky na jedno kopyto. A az tak lacne neboli ani v Polsku...
Vsetky pozicovne naokolo som obehala, tie ktore sa mi lubili, boli drahe vychadzali tak 100 e a vyssie, co som nebola ochotna dat za POZICANIE siat. Ale mali aj lacnejsie cca 60 e ale tie su vacsinou s kruhmi alebo kratke...
Nakoniec cisto nahodou som bola v Poprade v Maxe len tak v jednom obchode a tam som si vybrala a boli mi dlhe trochu a aj velke, ale cena super, a krajcirka mi ich upravila... takze ak sa ti aj nejake budu lubit ale nebudu mat tvoje cislo... krajcirka ti to upravi drzim palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zháňanm kúsok nejakej inšpirácie, už som síce natrafila na pár stránok, ale nechce sa mi to všetko prezerať ,hľadám niečo konkrétnejšie, nestretli ste sa s niečim takým?
aby to bolo jednoduché a zároveň iné, originálne
» www.debenhams.com/women/dresses#c... {productsuniverse_18661}/categories%3C{productsuniverse_18661_17627}/categories%3C{productsuniverse_18661_17627_66757_ms}&ps=default&storeId=10001
Napríklad:
» www.debenhams.com/webapp/wcs/stor...
tam by som si dokázala vybrať niekoľko šiat..
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
» www.tidebuy.com/Wholesale-Prom-...
Ja mám zatiaľ predbežne vybrané tieto, t
ja som mala tieto na sebe a boli z čínskeho obchodu. ten "obojok" som si dala spraviť podľa vlastných predstáv
Bola som aj v Polsku, ale tam ti neodporucam, neviem aky si typ, ale mne sa tie trhove nelubili a vsetky na jedno kopyto. A az tak lacne neboli ani v Polsku...
Vsetky pozicovne naokolo som obehala, tie ktore sa mi lubili, boli drahe vychadzali tak 100 e a vyssie, co som nebola ochotna dat za POZICANIE siat. Ale mali aj lacnejsie cca 60 e ale tie su vacsinou s kruhmi alebo kratke...
Nakoniec cisto nahodou som bola v Poprade v Maxe len tak v jednom obchode a tam som si vybrala a boli mi dlhe trochu a aj velke, ale cena super, a krajcirka mi ich upravila... takze ak sa ti aj nejake budu lubit ale nebudu mat tvoje cislo... krajcirka ti to upravi drzim palce.