ano, priateľka mi to hovorí a ja jej tiež. lebo to tak cítime a obe chceme aby to tá druhá vedela... a je to pre mňa dôležité, .. občas potrebujem aby mi niekto pripomenul, že nie som úplne špatná a neužitočná pre tento svet
Ankooo. Ale najviac ma potesi ked mi povie, ze som sikovna alebo mudra.
Ale nehovori mi to kazdy den, ale prave preto ma to potesi ked mi to povie.
Samozrejme, ze je to pre mna dolezite.
V tom vaznom vztahu ktory som mala mi to ex hovorieval. A hej, je to pekne a vzdy ma to potesilo, a potom ked som mala takeho co mi to nehovoril tak ma to stvalo trochu myslim ze partneri by sa mali motivovat a hovorit si pekne veci
Ano. a viem ze to nevravi len tak, ale že si to naozaj mysli.
To, aka som preneho nadherna a ako sa mu pacim mi dava najavo často a tiez mi vravi, aka som super a uzasna a tak.
Mna to vždy potesi.
Hovori mi to a dost casto. Ale nejako to mi to aj tak nerobi dobre lebo podla mna taka nie som. Ked ma pochvali, ze som sikovna, mudra a tak, tak to ma potesi ale ked mi povie
No, ked mi povie, ze som pekna tak to sa citim zle lebo sa nepovazujem za.peknu ale asi pre neho som, ked ma.lubi a.asi by to nehovoril keby to neni pravda.. Mala by som zacat riesit moje komplexy asi
A ono je pre mna dolezite aby ma vedel pochvalit, to o peknosti vzhladom na to, co som napisala vyssie nie je dolezite....
@likjul nie ... :ehm: možno to je normálne len si na to neviem zvyknúť, keďže môj ex mi vždy niečo pekné povedal asi mam len zvýšenú hladinu hormónov idem spať
Neviem, ja by som nemal nejakú potrebu to hovoriť, veď predsa keď som s ňou, tak samozrejme, že je pre mňa krásna. Či nie? Mne toto nepríde nejak veľmi dôležité vo vzťahu, ale sem tam treba povedať, keď čítam tie komentáre.
A nevyzadujem to aby mi to hovoril ale tesi ma to fakt velmi... byvaly mi stale daval komplimenty a ked som sa po nom stretavala so zajkom ktory mi napr ze mi to slusi povedal len vynimocne, necitila som sa pri nom ...dost dobra..alebo ako to povedat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tí frajeri sú divní, pekným dievčatám nehovoria a škaredým hej
- ale hej, je, ale nie až tak, sú aj dôležitejšie veci
(ale neberiem to ako samozrejmosť a je také pekné keď to vravii )
Ale nehovori mi to kazdy den, ale prave preto ma to potesi ked mi to povie.
Samozrejme, ze je to pre mna dolezite.
To, aka som preneho nadherna a ako sa mu pacim mi dava najavo často a tiez mi vravi, aka som super a uzasna a tak.
Mna to vždy potesi.
a chybalo mi to, hej
No, ked mi povie, ze som pekna tak to sa citim zle lebo sa nepovazujem za.peknu ale asi pre neho som, ked ma.lubi a.asi by to nehovoril keby to neni pravda.. Mala by som zacat riesit moje komplexy asi
A ono je pre mna dolezite aby ma vedel pochvalit, to o peknosti vzhladom na to, co som napisala vyssie nie je dolezite....
Aj hocikedy hneď ráno mi hocikedy povie pár pekných slov a úplne som mu za to vďačná. Cítim sa potom pri ňom sebavedomo a najlepšie na svete.
mohol vy víc
Parkrat no, mi zlozil kompliment, nasledovalo trapne ticho a potom obaja dvojminutovy rehot