po 2 sekundách, bez toho, aby som sa vôbec dopracovala k anette som usúdila, že z Tä. tvorby (má hrozne divné priezvisko) radšej ostanem pri hypocrisy a bloodbath-e
to máš pravdu celkom aale! pain má aj dobré pesničky same old song, shut your mouth, zombie slam. a bola by som zabudla.. the last drops of my life!!!! aaaach jooo!
a navyše..tie klipy!!
to priezvisko má niečo do seba ešte šťastie, že je peter. tým si to zachránil. keby bol nejaký hamaphatru tägtgren, to by bolo horšie
@orfea2 isto lepšie ako hamaphatru ale to by nemohol byť.. to nie je švédske meno.. ale čo tak Hrorekr? alebo Boendager, Ingegerd, Fritjof, Ragnborg, Sigfrid, Brynolf, Hildegerd, Hjalmar, Hampus? (snáď som nevypsala aj ženské mená
@mielikki Hrorekr Tägtgren verzus Fritjof Tägtgren..oboje znejú dosť brutálne. toto je moc aj na black metalistu ale asi máš pravdu. Hrorekr znie drsne. tak drevorubačsky
@orfea2 mne to pripadá, ako v nejakom filme, hovoria o nejakom mýtickom neporaziteľnom hrdinovi, a v momente ako vyslovia jeho meno, sa pomedzi blesky s ozvenou hromu zjaví silueta nejakého obra
mne to pripadá, ako v nejakom filme, hovoria o nejakom mýtickom neporaziteľnom hrdinovi, a v momente ako vyslovia jeho meno sa všetci začnú smiať o prietrh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
??
mna napadlo toto také spievateľné to je
aalebo..freak on a leash - jon davis s amy lee
prvé čo ma napadlo
@mielikki akustická verzia je prudko sexi podľa mňa
ale tak napr. peter tägtgren ako dobrý interpret duet naspieval...s tou..anette..fuj ju by som z follow me vyhodila
(a doplnila som, že existujú výnimky... )
@mielikki máš komplikovaný nick vrr
po 2 sekundách, bez toho, aby som sa vôbec dopracovala k anette som usúdila, že z Tä. tvorby (má hrozne divné priezvisko) radšej ostanem pri hypocrisy a bloodbath-e
to máš pravdu celkom aale! pain má aj dobré pesničky same old song, shut your mouth, zombie slam. a bola by som zabudla.. the last drops of my life!!!! aaaach jooo!
a navyše..tie klipy!!
to priezvisko má niečo do seba ešte šťastie, že je peter. tým si to zachránil. keby bol nejaký hamaphatru tägtgren, to by bolo horšie
Sarah Connor feat. Marc Terenzi - Just One Last Dance (ak sa chcete zahrať alebo ste zamilovaný párik)
Wyclef Jean feat. Mary J Blige - 911 (niečo pre náročnejšie uchá)
@mielikki dík za objasnenie situácie. bolo by rozhodne náročnejšie kričať "ja ťa žerieeeem Fritjof!" ako "milujem ťa peter!"
ale inak asi som sa už naučila písať tvoj nick
ale zas Hrorekr by mu viac ladilo s priezviskom
Shania Twain - Party for two
ešte toto, nie je to síce typický duet, ale mne sa pááči
mne to pripadá, ako v nejakom filme, hovoria o nejakom mýtickom neporaziteľnom hrdinovi, a v momente ako vyslovia jeho meno sa všetci začnú smiať o prietrh
Broken je naj