T.j. ak mám na účte viac než je priemer, nakupujem a potom nastáva druhá situácia, kedy sa bojím že sa dostanem do mínusu a šetrím tak, až to zdravé nie je... (príklad - zaplatila som si dovolenku a potom na dovolenke som suveníry obzerala len so smútkom v očiach )
ked mam peniaze, investujem ich a kupim co treba a co chcem. Takze sa rychlo minu. Ale z tej mensej investicie casom kvapkaju nejaké €. cca tých 40- 80€ za mesiac, podla toho ako sa mi chce
Marnotratne deti mi vzdy liezli na nervy...... (pod pojmom marnotratne deti ruzomej jedincov, ktori vedia len utracat peniaze rodicov, ale nic nezarobia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Teda také, čo Vám ostanú na veci, ktoré nie sú nevyhnutné, aby ste mohli prežiť.
idem s 15 kupim si to je zákon schvalnosti
Ale tak ja som dosť šetrnáá
Nemam moc na čo mínať ani vlastne
T.j. ak mám na účte viac než je priemer, nakupujem a potom nastáva druhá situácia, kedy sa bojím že sa dostanem do mínusu a šetrím tak, až to zdravé nie je... (príklad - zaplatila som si dovolenku a potom na dovolenke som suveníry obzerala len so smútkom v očiach )
ale inak minam ale tak aby mi aj dačo zostalo ..
prečo mi všetci všetko vzždy zoberú ? :´( :´( :´( :´( :´(
takze hej, snazim sa