Aj vás teraz ako mňa se.ú peniaze?
Máte ich tak máľo ako ja?
A ani brigády žiadne poriadne nie sú...
Dúfam, že je tu tiež niekto na tom tak zle ako ja...
Podľa mňa na tom nie si tak zle. Teda nechcem hodnotiť, ale napríklad práve pozerám Modré z neba a ukazovali tam opustenú maminu s troma deťmi (dokonca sluchovo postihnuté) ktorá s nimi býva v jednej izbe a mesačne za ňu platí 4500Sk...pričom mesačne má k dispozícii dokopy 7800Sk.
Takže sa hanbím ako voš, že som sa niekedy opovážila povedať, že som na tom finančne zle. A nechcem moralizovať, len poukázať na to, že iní ľudia sú na tom oveľa horšie. Aj ja sama som si to v tejto chvíli poriadne uvedomila...
Lepšie je asi peniaze nemať, preto keď človek začne disponovať čiastkou väčšou, ako v skutočnosti potrebuje, resp. dokáže minúť, začnú ho sr.ť veci inej kategórie...
Inak peniaze sú všade okolo nás, len ich treba vedieť pozbierať.
Dnes mi mama dala vreckové, takže na nejaký čas je to OK. Ale priznám sa, že som do dnešného dňa začínal mať obavy ako pokryjem svoje zvyčajné náklady a plány v blízkej budúcnosti .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
S tym cem len povedat uvedome si kam tecu nase peniaze a zhodnotme ci to stoji za to
Takže sa hanbím ako voš, že som sa niekedy opovážila povedať, že som na tom finančne zle. A nechcem moralizovať, len poukázať na to, že iní ľudia sú na tom oveľa horšie. Aj ja sama som si to v tejto chvíli poriadne uvedomila...
Týždeň pred vreckovým som vlastne švorc vždy
Spoliehám sa na Veľkú noc, snáď to s ňou do 15-teho vydržím.
Inak peniaze sú všade okolo nás, len ich treba vedieť pozbierať.
čakám že sa mi ozve moj blbý zamestnávatel