coo?? to neni pravda...to je taka blbost ako ked niekto povie, ze hakovy kriz je iba znak fasizmu..proste blbost, ktora sa tak nehorazne stala akoze pravdou ze otras....
prevrátený pentagram je satanistický znak ale klasický nie, pre info prevrátený stojí na jednom hrote normálny na dvoch, do satanistického sa dá zakresliť koza(prebrané od židovského rituálu-obeť) a do normálneho zakreslíš človeka
anjeli, démoni, satani, čarodejnice, vyznávači rôznych hudobných i životných štýlov, bežní ľudia... Mnohí máme okolo seba mystické znaky a vôbec si to neuvedomujeme. Tak prečo sa zaťažovať práve pentagramom. Pentagram nie je ani dobrý, ani zlý. Je to znak moci, resp. schopnosti niečo vykonať. Má pomáhať. Či ho človek využije na to, aby mu pomohol v dobrej veci alebo v zlej, to je len na danom jednotlivcovi.
mhmm dva cipy hore- satanisticky; jeden cip hore- BIELA magia ... dost som sa satanizmom zaoberala ale kedze to uz bolo davno a uz si to moc nepametam tak ma opravte ak sa mylim... asi by som sa tym mala zacat zaoberat zas...
pentagram je ochranny symbol, je jedno ako je obrateny.. to len satanisti si privlastnili obrateny pentagram ako svoj symbol, preco to uz si nepamatam..
a btw.. neexistuje biela alebo cierna magia iba bieli alebo cierni magovia..
@10 a co myslis, preco je to tak? Slovensko ma krestanske zaklady, a ked kdesi v stredoveku krestania vyhlasili ze pohanstvo je satanizmus, tak tomu vacsina ludi veri.Plus este ked si pentagram prevzali nejake divne kulty a teraz na nom podrezavaju krky sliepkam, tak sa skutocne nie je comu divit. Rovnako ako pre vacsinu ludi hakovy kriz=nacizmus, tak pentagram=satanizmus.
@13 problem je v tom, ze existuje niekolko teorii o tom, co je pravy satanizmus...Satanizmus moze byt o uctievani satana, moze to byt nespravne oznacenie pre pohanske nabozenstva alebo La Veyov satanizmus...cert vie
ale mna vzdy dostane ak mi niekto nasilu ide tlacit do hlavy ze je to zidovska hviezda a ked ho nakoniec opravim mi povie, ze som satanistka.. no cert ho ber. lol
...jasne, pentagram ma viac vyznamov, aspon mal kedysi, teraz sa to viacmenej ustalilo k satanizme, ale pozor, vravim o pentagrame, nie pentakeli, to je nieco uplne ine...pentagram ma jeden cip dole.....okolo jeho cipov zvycajne v kruhu, su napisane hebrejske znaky ktore v preklade znamenaju Leviathan....do stredu je zakreslovana hlava kozla, cierneho kozla, mendezskeho kozla....moze mat viac pomenovani...
pridavam s atiez nosim pentagram je to uzasny znak plny niecoho, co cloveka posilnuje.hladanie pravdy, pochopenia, dokonalosti.... je to dokonaly znak, matematicky aj vo vsetkych inych smeroch. tiez poznam tie negativne reakcie nan ale taki ludi ami nestoja ani za rec, osobne ked niekto nosi cosi o com som pocula len zle veci tak sa ho najskor opytam prec to nosi a co to prenho znamena.taktiez by osm pentagram nenosila keby som o nom nevedela, kym som si ho dala na krk tak som si ho dost prestudovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale su aj ine vyznami ...
pentagram..
ale krestania su zas zdegenerovani tak musia vsetko co nepoznaju oznacit za satanisticke, sak peniazky sa sypu.
a btw.. neexistuje biela alebo cierna magia iba bieli alebo cierni magovia..
@10 a co myslis, preco je to tak? Slovensko ma krestanske zaklady, a ked kdesi v stredoveku krestania vyhlasili ze pohanstvo je satanizmus, tak tomu vacsina ludi veri.Plus este ked si pentagram prevzali nejake divne kulty a teraz na nom podrezavaju krky sliepkam, tak sa skutocne nie je comu divit. Rovnako ako pre vacsinu ludi hakovy kriz=nacizmus, tak pentagram=satanizmus.
ale mna vzdy dostane ak mi niekto nasilu ide tlacit do hlavy ze je to zidovska hviezda a ked ho nakoniec opravim mi povie, ze som satanistka.. no cert ho ber. lol
Inak je to moj oblbeny znak. Na Wiki som davno pozerral aj jeho presne zostorojenie a dost zlozite. Sínus,kosínus...
@18 i ja