Ja musím povedať, že som videl len film ... knihu som nečítal ..a film bol strašne detský (možno to bolo spôsobené aj filmamy, ktoré obyčajne pozerám, takže mám trošku skreslený názor), ale naozaj sa mi zdal detský... ale ináč sa mi celkom páčil...
film otrasny, kniha je uzasna , uz je u nas aj druhy diel, morske obludy laebo tak nejak, tato pentalogia uz je dopisana ale kym sa vsetko dostane na slovensko tak si pockame
citala som aj knihu aj film som si pozrela, a musim povedať že obydve veci su dobre,aj ked maju trochu rozlicne deje...inac je to to super...a trosku viac sa mi paci kniha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja musím povedať, že som videl len film ... knihu som nečítal ..a film bol strašne detský (možno to bolo spôsobené aj filmamy, ktoré obyčajne pozerám, takže mám trošku skreslený názor), ale naozaj sa mi zdal detský... ale ináč sa mi celkom páčil...