noaze periem...polroka to tam visi na vesiaku ,kazdy to chyta,niektori to aj skusaju..no obleciem si to?urcite,ze nie.dajake pliagy chytit? o to nestojim..
Podľa toho, ako bezprostredne sa ma to pri nosení dotýka, a ako to bolo zabalené (v obchode len na vešiaku alebo objednané, nerozbalené), prípadne, či je to zo second handu.
ale raz som dostala nejakú alergiu z nevypratých teplákov od číňana, takže keď už prať, tak nie preto, že to niekto iný skúšal, ale pre tie chemikálie ktoré v tom sú - aj oblečenie v sekáči zvykne byť nejako chemicky čistené, preto tak charakteristicky smrdí - teda mne vlastne vonia =D
@alysia perfectly normal. Tunajší vyhľadávač je na dve veci (nechci od neho skloňovanie, časti slov ani nič podobné), takže jediné schopné riešenie je googliť "xyz site:birdz.sk".
Hadre od číňanov, čo páchnu už na 3km daleko si nekupujem, a ked si kúpim niečo z newyorkeru alebo tallyweijlu, tak mi to nesmrdí a neperiem to, nikdy mi ešte nijaká baktéria neublížila, tak načo to prať, ked si to môžem hned daľší deň obliecť a vytešovať sa z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
inak iba to, čo veľmi smrdí.
» www.birdz.sk/forum/nove-oble...
Spodné periem vždy, na nohavice či tričká kašlem, ale ak sú zo sekáča, tak to zvyknem preprať.
prekvapivo, veci zo second handu su v pohode. ta smiesna vona co je v kazdom je zo specialneho dezinfekcneho pracieho prostriedku
jedine co neperiem su kabaty a bundy.
@night prepáč, hľadala som to pod novým oblečením ale nenašlo mi to nič :/