podľa toho, ako dlho už máte toho prvého psa. Ak nie dlho, tak asi psa, ale ak máte prvého psa dlhšie, tak radšej fenu. Psy (mužského pohlavia nenášajú, keď im do teritória lezie ďalší pes (mužského pohlavia)
Tak tak treba fenku lebo síce sa ti teraz budú pekne hrať ale keď budú dospelí tak to už také veselé nebude. Fenka sa dá sterilizovať alebo pes vykastrovať a bude pokoj
A keďže to má byť pes pre decko tak niečo ako zlatá retriever, labrador, bernský salašnícky, leonberger alebo niečo malé napr cavalier, yorkshir, shi tzu... ja mám ale napr boxerku a tá neskutočne miluje deti. Vždy keď nejaké príde tak sa strašne poteší a stále by sa s ním hrala
ja som za jazvecika...a samozrejme muzskeho pohlavia... alebo potom fenku vykastrovat...ale to je vhodne vraj az po dvoch haraniach,a neviem,neviem,ako by ste ich ustrazili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ja hlasujem za labradora,podľa mňa je to nádherný pes
A keďže to má byť pes pre decko tak niečo ako zlatá retriever, labrador, bernský salašnícky, leonberger alebo niečo malé napr cavalier, yorkshir, shi tzu... ja mám ale napr boxerku a tá neskutočne miluje deti. Vždy keď nejaké príde tak sa strašne poteší a stále by sa s ním hrala
A mohla by som pohľadať aj ostatné,ale nechce sa mi..
Len proste,že som si to nevymyslela
ale steniatka by z toho mohli byt interesantne...