Proclaimers - I´m gonna be, Pearl Jam - Leavin here, Gorillaz - Clint Eastwood, Offspring - Kids aren´t alright, Horkýže slíže - Kožky, perie, Hex - Cesta z mesta, Bon Jovi - Livin´ on a prayer, Weezer - Island in the sun, Bob Dylan - Like a rolling stone, John Denver - Country roads, Steppenwolf - Fox on the run, Foo Fighters - Wheels, Queens of the Stone Age - Make it wit chu, Jake Bugg - Two fingers, Dropkick Murphys - I´m shipping up to Boston, Občanský prúkaz soundtrack - Obut a oblečen, Vypsaná fixa - Benzínka, Jet - Are you gonna be my girl, Iggy Pop - Passenger, Robbie Williams - The road to Mandalay, AC/DC - It´s a long way to the top if you wanna rock n roll...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Alebo toto by bolo mrte
160 koni a tocit 8 tisic otacok, taku muziku nic nenahradi
od 0:50
a tak nejako no
ak som nesofer tak normalnu muziku, ktoru pocuvam hockde inde... ajk som sofer tak z tej muziky vybrane najvacsie peckyy
Samozrejme, Timberlake nesmie chybat:
Slipknot, moja laska, nemoze chybat ani keby neviem co, tolko rytmiky sa inde najst nedaaa
nejake vysoko kvalitne veci od In Flames:
a este aj nejake odveci veci, akoze:
Čožé?! Si dobre vybral !!!
nech sa paci
este zapojit radio v mercedese a mozem pocuvat slusne ako clovek
...mne je to viac-menej jedno ... ale s exom sme dosť často v aute počúvali dnb alebo Xindl X .......
@majo 1.6 VTI, či sa mýlim? Tiež sa mi páči, že iní pri 6000 preraďujú a mne akurát spína VTEC ostrú vačku
alebo teraz:
a ináč Muse predsa .. alebo massive attack ..