povedzme ze james morrisson-i won t let you go, bo to furt vsade hraju
@luc.ka prisamvacku, ze si 1. clovek, ktoreho poznam, komu sa ten song nepaci. fakt, raz som cital, ze hey ya ma rad kazdy, taxchvalne som sa to pytal ludi a vsetci mi to potvrdili. az teraz po skoro 10 rokoch si tento mytus debunkla
je to tak neuveriteľne obohraté, prisahám, že viac ako someone like you!!!! mne sa zo začiatku páčila, ale tak mi ju zhnusili, že mňa ide hodiť o zem aj keď len vidím tie ich teplé zelené legíny, a ani zvuk nemusí byť zapnutý a ešte tie tanečné pohyby vo mne vyvolávajú silný odpor, proste celé zle
a inak aj ten úser, ktorého spomína @ragdoll je v mojom ponímaní rovnako zlý, ale z vizuálnej stránky mi nie je tak na tyčku (lebo klip si vôbec nepamätám)
a už by som v pokoji a kľude na tých outkast zabudla, ale briti vyrobili teraz nejaký rebrík najlepších pesničiek za 10ročie (alebo neviem aké x-ročie) no a nedrbli tam aj tých zelených orangutánov????
ešte gnarls barkley - crazy, to je také podobné, tiež som dlho nevedela, či sa mi to páči, alebo nepáči, chvíľu aj hej, a potom zas nie... ale v jej podaní to milujem
takych je moc ale s takych notoricky znamich neznasam toto
a je mi jedno kto to spieva (lebo to spieva snad milion ludi) , proste to strasne neznasam !!! mozno raz za rok kebyze to pocujem tak ok ale na kazdom kroku to je pocut uz cele starocia !!!
ja mám dosť veľa takých pesničiek...skoro všetky, ktoré dávajú v rádiách mi lezú na nervy. málo dobrých je medzi nimi, a ešte aj tie dobré zunujem, lebo si ich vypočujem asi stokrát za deň, ved ich prehrajú v každej hodine. viem, nemala by som počúvať rádio tak často, ale ked som v robote, nemám inú možnosť. takže každý deň minimálne osem hodín...:S
@luc.ka ze zeleni orangutani rasistka podla mna su hey ya!, crazy aj yeah! najlepsie popove pesnicky minulej dekady sak ked hentoto je zle, tak co potom rednex-cotton eyed joe?(tralala)
@antifunebracka šak ja sa nehádam iba konštatujem, že hento proste nie je môj štýl.... ten soundsystem mi niečo hovorí. ale už neviem čo ale keď tak jutubujem, tak asi len to LCD mi je známe
Jednoznacne Justin Bieber - Baby...z toho mi je vazne na grc :/ + rap nemusim..hlavne rytmusovsky...a este ta Hannah Montana a pod...a tiez tie radiove, ked je to pustene moc dlho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a inak stačí zapať rádio a môžme rátať od rána do večera všetko, čo vypustia. vrátane reklám.
@luc.ka prisamvacku, ze si 1. clovek, ktoreho poznam, komu sa ten song nepaci. fakt, raz som cital, ze hey ya ma rad kazdy, taxchvalne som sa to pytal ludi a vsetci mi to potvrdili. az teraz po skoro 10 rokoch si tento mytus debunkla
je to tak neuveriteľne obohraté, prisahám, že viac ako someone like you!!!! mne sa zo začiatku páčila, ale tak mi ju zhnusili, že mňa ide hodiť o zem aj keď len vidím tie ich teplé zelené legíny, a ani zvuk nemusí byť zapnutý a ešte tie tanečné pohyby vo mne vyvolávajú silný odpor, proste celé zle
a inak aj ten úser, ktorého spomína @ragdoll je v mojom ponímaní rovnako zlý, ale z vizuálnej stránky mi nie je tak na tyčku (lebo klip si vôbec nepamätám)
a už by som v pokoji a kľude na tých outkast zabudla, ale briti vyrobili teraz nejaký rebrík najlepších pesničiek za 10ročie (alebo neviem aké x-ročie) no a nedrbli tam aj tých zelených orangutánov????
ešte gnarls barkley - crazy, to je také podobné, tiež som dlho nevedela, či sa mi to páči, alebo nepáči, chvíľu aj hej, a potom zas nie... ale v jej podaní to milujem
a je mi jedno kto to spieva (lebo to spieva snad milion ludi) , proste to strasne neznasam !!! mozno raz za rok kebyze to pocujem tak ok ale na kazdom kroku to je pocut uz cele starocia !!!
toto tu úplne neznášam, keď to stále chodilo predtým v rádiách, tak som infarktové stavy chytala. A vlastne všetko od Gagy je OTRAS !
Dnes už neviem
vsetky diskofiliny lady gaga a tak
vsetky techna
..kvak..