nemám rád tento "slovesnký" štýl hudby(taký nejaký rockpop), kľudne by mohol byť text aj po maďarsky aj tak by som ho z toho vycítil
pre mňa to nie je ničím originálne, jasné na festivale by ma to možno rozhýbalo ale určite by som si to nekúpil
inač po technickej stránke je to asi gutt, na mojich extra uber ntb reprákoch nepočujem žiadny prieser, aj keď ta druhá gitara je v refréne nejaká divná (aspoň u mňa)
nieje to zlé, ale je to také obyčajné. poznáš reláciu Poltón? neviem či to ešte vysielajú. išlo o hitparádu kresťanskej muziky. občas som si to pozrel a každá druhá pesnička znela ako tá vaša.
Toto sú staršie skladby ktoré boli na novo nahrávané ale nové CD bude o niečom inom Treba pochopiť že tie veci ktoré som sem dal majú už pár rokov sú iba na novo nahraté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
dačím čo neni hudba?
pre mňa to nie je ničím originálne, jasné na festivale by ma to možno rozhýbalo ale určite by som si to nekúpil
inač po technickej stránke je to asi gutt, na mojich extra uber ntb reprákoch nepočujem žiadny prieser, aj keď ta druhá gitara je v refréne nejaká divná (aspoň u mňa)
kľudne ma zožer....