Takmer každé jedno obdobie môjho života je v nejakej pesničke a keď ju počujem, tak mám chuť buď plakať a trhať si vlasy, alebo mi tečú slzy šťastia, ktoré bolo.
pripomína mi moje obdobie,kedy mi nič nedávalo zmysel,kedy ma nič nebavilo,túto vec som počúvala z jedným výnimočným človekom.. Ktorému dodnes za veľa vecí Ďakujem...
nikdy som nemala zly pocit z toho ked som pocula pesnicku ktora mi pripomenula nejaku spomienku...vacsinou vtipnu ....tak sa skor smejem ...chyba mi to ale zivot ide dalej ....so keep smiling
@vanilia fuh My Immortal nemôžem počuť,lebo hneď revem ako decko.. ale krásna pesnička. Tú od Miley som nepočula ešte nikdy a je pekná!
Inak tiež to skôr vnímam negatívne.. proste je to preč a vtedy to bolo super. Ale zase mám aj pesničky, pri ktorých si spomeniem na detstvo - skvelé časy alebo pri niektorých sa musím smiať spomínať na blbnutie s kamarátmi a tak .. ale teda väčšinou je to ľútosť.. a zaujímavé,že takéto veci si strašne dobre pamätám.. podobne to mám s vôňami...ale to je už o inom
pozitívne, ak myslím na to všetko čo bolo , a na čas keď som s ním bola najšťastnejšia, a zároveň negatívne(aj keď je pieseň veselá) lebo všetko sa stratilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
áno vnímam to negatívne
detstvo
Momentálne
pripomína mi moje obdobie,kedy mi nič nedávalo zmysel,kedy ma nič nebavilo,túto vec som počúvala z jedným výnimočným človekom.. Ktorému dodnes za veľa vecí Ďakujem...
Inak tiež to skôr vnímam negatívne.. proste je to preč a vtedy to bolo super. Ale zase mám aj pesničky, pri ktorých si spomeniem na detstvo - skvelé časy alebo pri niektorých sa musím smiať spomínať na blbnutie s kamarátmi a tak .. ale teda väčšinou je to ľútosť.. a zaujímavé,že takéto veci si strašne dobre pamätám.. podobne to mám s vôňami...ale to je už o inom
a potom tie čo mi pripomínajú Maťka (čiže osobu ktorá tu už neni a všetko čo mi ju pripomína má pre mňa veľkú cenu)
pozitívne, ak myslím na to všetko čo bolo , a na čas keď som s ním bola najšťastnejšia, a zároveň negatívne(aj keď je pieseň veselá) lebo všetko sa stratilo.