ou jééé. Konečne téma pre mňa. Po celodennom počúvaní rádia Expres - /pretože v obchode nám iné ani hrať nemôže/ neznášam veškeré ich songy. Ale čo mi najviac lezie na nervy?
Peter Bitch Projekt - to je top. Keď to počujem, tak bych najradšej vytrhol reprák zo steny.
Miley Cyrus jednoznacne, a potom este taka, kde sa len nanaka cely cas, one direction a ich best song eveeer a vsetky lany del ray na svete su neskutocne otravne tiez.
toto leto nie je žiadny hit podľa mňa a nemám žiadnu pieseň, ktorá by mi vyslovene vadila a to bude asi tým, že všade kde som mám vlastnú hudbu alebo na akciách idú strašne peckové melódie a vážna hudba.
našťastie som toto leto nemala šancu počúvať rádio, ale verím, že tam stále hrajú také sprostosti ako pred rokom + všetky tie "tuc tuc pičoviny", do ktorých vždy zaspievajú jednu primitívnu vetu a opakujú ju počas celej "pesničky"
to oné Naughty Boy či čo to je La La La...katastrofa na druhú
A ani Get Lucky už neznesiem..zo začiatku sa mi to úplne ľúbilo ale teraz to už neznesiem
Inak a to She Makes Me Go to je už staršie, neviem či je to letný hit, ale je to najväčší grc za posledný rok vole...to je jedna z najhroznejších pesničiek čo som počul
prvá, ktorá mi žerie nervy najviac (nie z tohto leta) - Žijeme len raz
a potom Play Hard, Let Her Go, už aj Live It Up a Can't Hold Us, Blurred Lines, La La La, She Makes Me Go, Tacatá, Ai Se Tu Pego (či ako sa to píše),.. a presne, @48
vďaka tomuto foru som si konečne vypočula nejaké novinky ... mne nič nelezie na nervy, vlastne hej, Tomáš Klus!!! jeho pesničky mi lezú na nervy a kazia náladu, každá pesnička taká istá, proste ak aj počujem niekde nejakú možno inú, tak mám pocit, že je to tá istá, všetko na jedno kopyto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
vtedy aj 5krat za vecer jedna pesnicka ide -.-
Ale forever and ever budem mať husiu kožu a násilné sklony pri Sean Kingston - Beautiful Girls a Morandi - Angels.
a to som pevne dúfal, že horší hit ako "som tvoj" neexistuje a hľa
Peter Bitch Projekt - to je top. Keď to počujem, tak bych najradšej vytrhol reprák zo steny.
1d - gonna getcha alebo nieco take (one way or another, im...)
inna-more than friends, ale to sa mi zda je uz nejake starsie
Napríklad Wake Me Up som ani raz nepočula do konca.
A aj na Get Lucky zvyknú ľudia nadávať...
u mňa je to top 3 a v tesnom závese let her go
Mna vytaca Let her go a Play hard najviac, na zvysne dve si obcas zapixujem, ked to hra nejake nase skvele radio
Nejdem nikoho presviedčať, ale že práve toto vás otravuje z aktuálnej ponuky rádií..
Nemám k tomu ani slov, najhoršie čo som kedy počula, dokonca aj horšie ako Žijeme len raz...
A ani Get Lucky už neznesiem..zo začiatku sa mi to úplne ľúbilo ale teraz to už neznesiem
Inak a to She Makes Me Go to je už staršie, neviem či je to letný hit, ale je to najväčší grc za posledný rok vole...to je jedna z najhroznejších pesničiek čo som počul
a potom Play Hard, Let Her Go, už aj Live It Up a Can't Hold Us, Blurred Lines, La La La, She Makes Me Go, Tacatá, Ai Se Tu Pego (či ako sa to píše),.. a presne, @48
a samozrejme BOMBY aj keď to neni letný hit, trhá to neskutočne uši
potom dalsich 90% radioviek