pri depke pocvuam The Brigdeheads, NIN, The Chameleons, Cure, Radiohead a este kopu inych
po rozchode som si casto pustal Someone like you od Adele a neskor som zacal od nej aj ine piesne...ked mam dobru naladu tak pustam rozne indie, folk, mumfordov, noah and the whale, florence aaarozne ine vypalovacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
na uvoľnenie Robert Johnson alebo Mississippi John Hurt
keď som v strese tak Amon Amarth
a keď mám nervy a chcem mať ešte väčšie tak Slayer
@kuvincik dobry vyber
na ukľudnenie veci ako wye oak, zero7, RiLF, Imogene Heap
na depky Portishead, XX, Radiohead, Placebo, Khoibu alebo inštrumentálky ako This will destroy you alebo naši (slovenský) Ills
v strese hudbu nepočúvam, to si zarývam nechty do rúk, ale ak by som niečo počúvala, asi by to záviselo od toho, z čoho mám stres
a na také nejaké nekopnutie, napr. aj ranné The Ting Tings, Sunny day in Glasgow, Robyn, Scisor sisters (no a čo ,
a potom mám ešte hudbu, ktorú si pustím, ak na ňu dostanem chuť
po rozchode som si casto pustal Someone like you od Adele a neskor som zacal od nej aj ine piesne...ked mam dobru naladu tak pustam rozne indie, folk, mumfordov, noah and the whale, florence aaarozne ine vypalovacky
ked mam depku -> levo, parazitt.. a také ..
ked si chcecm zlepsit naladu -> welcome to st. Tropez, Ma Cherié ..