Poznáte alebo počúvate songy ktoré sa do slovenských médií pravdepodobne ani nedostanú? Napríklad zahraničné, niečo čo preráža rebríčky a je to na vrchole.
keby sa to dostalo do slovenských médií, dosť by to u mňa kleslo ... počúvam totiž j-rock (japonský rock) ... ak to tu niekedy bude, budúcnosť celého sveta je v riti ... a nie preto, že je to j-rock ,ale také pesničky tu nemajú čo robiť ...
médií myslené ako rádií?? hahaha všetko až na kabát, mžono Landu aj keď som ho v radiu hadama ni nepočula, A7x? aj keď to už nové albumi ktoré moc neoblubujem, a ohne dich od rammsteinu som v óčku videla
Akože nedostanú na slovensko? Šak je 21. storočie, internet existuje, a aj preto nepočúvam asi nič čo hrajú v slovenských televíziách a rádiách lebo si viem nájsť vlastnú kultúru
slovenské punkové skupiny (na slovensku síce sú, ale v rádiách ich počuť nikdy nebolo, nieje a asi ani nebude...dúfam) ... a v podstate aj tie zahraničné
tak urcite napriklad sk-cz rap (aj ked aj ten uz sa pomaly jebe do medii) alebo punk-rock nejaky alebo vselico proste co neni u nas nejak zname ale zas nemozem ani povedat ze to co je zname a hraje sa to v radiach nepocuvam , mne je jedno ja mozem skoro secko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ešte to by chýbalo.
veci ako Štrnásť, Nevieme, Kadyšon etc.
a v dobe youtube-u a inych je aj tak nezmyselne hovorit o nejakej dostupnosti nedostupnosti hudby u nas
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
a áno