toto ma fakt nasralo..v poslednej dobe vkuse natrafim na pesnicky, kde sa spieva o smrti, ako chce kazdy zomriet len kvoli takym veciam ako je rozchod alebo podobne.. fakt to neznasam.. chori ludia by neviem co dali za to aby mohli zit lebo CHCU a NEMOZU.
Presne tak,sú aj také stavy kedy sa nedá proste dalej,a vtedy napíšu na to text a muziku a je možno z toho aj hit.Veď hudba je tiež vyjadrenie pocitov...
Okej, mate pravdu, ale ja sa momentalne nachadzam v takom rozpolozeni, ze taku piesen nemozem pocut, lebo to vo mne vyvolava iste pocity suvisiace s tym, co mam v blogu..ale to nic.. a naposledy napr. nova pesnicka od Mariky Gombitovej, kde vola smrt, aby po nu prisla..nieco v takom zmysle..
Tak jednoducho to nepočuvaj a pusti si svoje...veď ja preto kvôli takým pičovinám nepočúvam rádio,ale pustím si to čo mám rád
A Marike to podla mňa jebe,alebo chce len upútať...Veď tu máme predsa veľký comeback a ten musí byť šokujúci,no nie? Ale keď si to vezmeme,texty jej píše Peteraj,ak sa nemýlim,takže Marika si to možno len odspieva.Treba sa na to pozerať aj z inej stránky...Nie vždy spevák spieva to čo cíti a napísal,niekto má aj svojich textárov...
Ja som tym len to chcela povedat, ze to padne velmi blbo, ked vam zomrie niekto moc blizky, kto bojoval o zivot a zrazu zacujete pesnicku kde chce dotycny abo dotycna zomriet..to je cele..no..a mam pocit ze sa rozpravam sama so sebou
je rozdiel medzi existencialnym umenim a hentymi srackami co teraz su inn....to je ubohe. Ale tato generacia doplati na to, tak ako kazda generacia, ktora nevie co so sebou (napr...muzi co nosili priuzke gate su teraz impotentni )
vy si myslíte že tí speváci to tak spievajú lebo to tak cítia??? Hej,oni majú ťažký život. najvätšou dilemou v ich živote je ,či pretiahnu Rebecu alebo Paris...speiavjú o tom,lebo je to cool stopercentne súhlasím s autorkou.. rispekt...
ja by som sa skor zameral na skodlivost takejto hudby voci teenagerom. Myslim tych najmensich. Vek okolo 13 az 15 rokov. Je mi zle ked idem po meste a okolo idu male stadny ktore su zmalovane yak keby vysli z uholnej bane a robia sa, ze su strasne smutne, ze ich zivot nebavi atd. Aj to je vyjadrovanie vlastneho nazoru ? Je to len opicenie sa po tych ktory mozno "vyjadruju svoj vlastny nazor". Preto by sa tato hudba mala dat predavat od urciteho veku (kedy si zdravo rozmyslajuci jedinec uvedomi, ze to je hudba a ,ze nemusi byt za kazdu cenu cool a ma vlastny rozum) alebo za to postihovat rodicov, ze sa nestaraju o svoje decka a dovolia im robit taketo chujoviny. Trochu som odbocil od hlavnej temy. Suhlasim s autorkou diskusie. EMO som uviedol ako priklad pretoze mi to najviac bije do oci.
Ked je ta pesnicka situovania ako nieco CHEM ZOMRIET NECH UZ SKAPEM ZIVOT SMRDI , tak to stve aj mna , ale ked je v nej smrt vykreslena ako nieco krasne , tak preco nie
suhlasim s tebou v tom , ze napriklad deti s rakovinou by chceli ako moc zit a bojuju o svoj zivot a nejaky degen hento spravi..
Specnac...akoze podla mna nie vsetky baby 13-15 baby su take i ke ds tebou suhlasim ale taq ma nehadz s nimi do vreca a este suhlasiiim s hmm rockstar ze oni si skladaju pesnicky o tom co citia
k tomu "hocijaki idioti co zit mozu, chcu zomierat kvoli veciam, s ktorymi sa kazdy raz aj tak stretne" - najhorsi su taky co to aj spravia a vyberu si taky sposob ze tym este pokazia cast dna niekomu uplne inemu kto ich moze mat absolutne u pici. Napr. ze sa hodia pod vlak, sa mi to v lete stalo hned za BA, vlak mal meskanie 2,5 hod. nestihol som ani jeden pripoj domov...., by to mohli aspon inym sposobom riesit, nech zbytocne neobmedzuju niekoho kto s ich problemami nema absolutne nic spolocneho.
ale ved Tina nema zadne pesnicky o smrti ci nie?....ona ma predsa len o chalanoch a laske nie?....noo a inak pesniciek o smrti jew jak nasratych a niektore su uplne trapne....tie co napise njaka "metalova" kapela a namachli si oci na cierno...atd...{VOPRED UPOZORNUJEM ROCKSTARA ATD. NIC NEMAM PROTI VASIM METALOVYM KAPELAAm ale myslim len tie co su trapne }
no a zvycajne to jelen poza ako napriklad EMO
ie ze by ludia pisali zmyslup;lne texty o problemoch ludstva ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ake su to napr.pesnicky?
A Marike to podla mňa jebe,alebo chce len upútať...Veď tu máme predsa veľký comeback a ten musí byť šokujúci,no nie? Ale keď si to vezmeme,texty jej píše Peteraj,ak sa nemýlim,takže Marika si to možno len odspieva.Treba sa na to pozerať aj z inej stránky...Nie vždy spevák spieva to čo cíti a napísal,niekto má aj svojich textárov...
no inac moze byt to s tymi textami, ale nejak sa to k nej az moc hodi..a to bol len priklad, teraz ma fanusikovia mariky mozu udupat
podľa mňa by sa nikto nemal zamýšľať nad smrťou.
suhlasim s tebou v tom , ze napriklad deti s rakovinou by chceli ako moc zit a bojuju o svoj zivot a nejaky degen hento spravi..
no a zvycajne to jelen poza ako napriklad EMO
ie ze by ludia pisali zmyslup;lne texty o problemoch ludstva ...