ale tak napríklad: Paštéková(sprayer frajer,so mnou nikdy nezostárneš..),Peter Nagy a deti(od bobyho,cez blchy,ferrari,kravu,žirafu a šecko možné čo tam bolo ) ,Horkýže slíže,O-zone,Mandarinka Darinka,Ruslana,Las Ketchup ,Maxim Turbulence,Emily Dam Dubi Dam či ako sa to píše ..a kopu príležitostných čo už si nepamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@tomias Tak v tom prípade si sa nemusel zmocť ani na tento náročný komentár
horár na ňu mieri, že si ju odstrelí.
Som vždy revala,keď mi to spievala -.- a teraz sa mama čuduje,že som také labilné emo
a mama si pustala beatles stale, tak to mi tiez pripomina detstvo
www.youtube.com/watch?v HHk0GXuF7Y
www.youtube.com/watch?v=z4qAFuk651c
www.youtube.com/watch?v=CNGpotx1CQE
Atď....
ježiši a toto je úplne prvá pesnička, ktorú si z detstva pamätám:
iné spomienky vždy, keď to išlo v telke na VIVE, tak mi mamina musela obliecť také jedny šaty a tancovala som v obývačke
:
!!!! (uplne mi to zlepsilo naladu teraz
ako, ja som take detsky-detske pesnicky nezvykla pocuvat, iba ak tie uplne ludove v skolke/na 1. stupni
ale proste tieto O-Zona, tatu a pod.
metalinda.mc erik a barbara.dr.alban,unlimitied,roxette...a kopec dalsich veci,ktore sa mi nechcu vypisovat
ešteže som si nezobrala príklad.
a ešte sme so sestrami celkom ulietavali na takej hitparáde pre deti, volalo sa to tuším "Šmykľavka", poznali ste to?
á, je toho kopa od Noga/Skrácaný, Nagy a deti cez IneKafe, Chaozz, Offspring, Scooter, Pink, Eminem až po Iron Maiden a Vangelis
áno, to je jedna z môjho detstva
a mnoho mnoho dalsích..
Asi sa stotožňujem, čo tu bolo vyvesené
ale tak napríklad: Paštéková(sprayer frajer,so mnou nikdy nezostárneš..),Peter Nagy a deti(od bobyho,cez blchy,ferrari,kravu,žirafu a šecko možné čo tam bolo ) ,Horkýže slíže,O-zone,Mandarinka Darinka,Ruslana,Las Ketchup ,Maxim Turbulence,Emily Dam Dubi Dam či ako sa to píše ..a kopu príležitostných čo už si nepamätám
áách teraz sa nemôžem prestať usmievať