@romanzkrajinyx ty si akorat tak 14 decko co vie picu a sam si ovca. Vobec nerozumies problematike.
Kadafi je tyran a diktator to je jedna vec, ktoreho treba odstranit, znicit, zabit a zahubit jeho myslienky. Druha strana mince je amerika a jej ropa. Co radsej americanov alebo kadafiho? Ste videli tu zenu v tom videu? Vyzera snad, ze by si vymyslala? Boze, zapojte do konspiracnych teorii aj trosku rozumu a nepakujte vsetko co vidite.
@romanzkrajinyx a to ako vypoveda o tom, ze sa vyznas? Super, 14 rocny trt co miluje lady gagu nam tu ide hovorit daco o ovciach plus si precital aktuality a teraz?
A co ze maju dlh? Vies kolko statov na svete je zadlzenych?
@hajzelodkosti 200mld su dlzny lybyi ..este povedz ze veris v skupinku "teroristov" ktorý pred 10 rokmi isli na vylet lietadlom a drbli do dvojiciek... aze sa zrutili kvoli jednumu trapnemu lietadlu....
@hajzelodkosti co ti na to poviem nepoznas ma nemas ani potuchy co viem ja a prd tto urcite nieje....ano viem o celosvetovom dlhu ataktiez viem ze je nesplatitelny..
@romanzkrajinyx no ty dávaš už len to že gaga je tvoj vzor o tebe veľa hovorí =D ... a nevim ked si vzal to číslo 200mld v skutočnosti bolo je o čosi vyššie
a boeing 737 s pknými nádržami nie je len také dáke trápne lietadlo
@romazkrajinyx Do Dvojiciek vsak nenarazil Boeing 707, ani 737, ani 747, ale 767, ktory je vacsi aj tazsi ako 707. Takze dalsi, kto tu melie hovna, si aj Ty.
dalsia ovecka.... fakt veris oficialnemu vyjadreniu o tych nadrziach ? aj sami konstrukteri budov vraveli ze budova nemala problem zo ziadnym boeingom... ale dobre aj keby... tak budova by nespadla ako keby bola riadena profesionalmi .. aj odbornici na riadene demolicie sa zhodli v tom ze to bola profesionalne riadena demolicia... prestan citat novy cas a pozerat markizu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» promi.noviny.sk/film-a-televizi...
@etelnair tesi ma ja som´iný a tvoje meno je ovecka
Kadafi je tyran a diktator to je jedna vec, ktoreho treba odstranit, znicit, zabit a zahubit jeho myslienky. Druha strana mince je amerika a jej ropa. Co radsej americanov alebo kadafiho? Ste videli tu zenu v tom videu? Vyzera snad, ze by si vymyslala? Boze, zapojte do konspiracnych teorii aj trosku rozumu a nepakujte vsetko co vidite.
A co ze maju dlh? Vies kolko statov na svete je zadlzenych?
» warfare.blog.cz/1108/tripolis-h...
» sk-sk.facebook.com/spravodajska.al...
» www.facebook.com/pages/Support-f...
a boeing 737 s pknými nádržami nie je len také dáke trápne lietadlo
@greenbunny nehnevaj sa ale dvojicky boli stavane na utok lietadla a staci iba trocha rozumu a pochopis ze si to urobili sami
len verím tomu že náraz takého veľkého liatadla s plnými nádržami a následné peklo vytvorené jeho horením by s tou budovou mohli narobiť všeličo
» sk.wikipedia.org/wiki/Boeing_737...
Zavedený v roku 1968
» sk.wikipedia.org/wiki/Boeing_747...
Lietadlo omnoho vačšie zavedené v roku 1970
» sk.wikipedia.org/wiki/Boeing_707...
Pozri si paramatre je vačšie ako boeing 737
Zavedený v roku 1958
A to su iba Boeing....toto niesu zaidne konspiracie ale fakty....
a bavíme sa o roku 2001
uz to nezachranis mojk uz som ta strapnil sory si napisal ze v roku 1973 ani nechyrovali o takych lietadlach a dalsom ti dokaz ako sa mylis
keby sa to u nás stalo, nikto ani nemrkne...........drbať do ních, nech sa vytlčú a bude dobre čo najskôr, aj tak na ních doplácame.........filip
Humanitarna strelba do civilov v praxi:
» www.youtube.com/user/SaveLibya...
len ked som videl kto zmenil tvoj život tak.... =D ja som pri tebe fakt len kktko
a houk ak dačo chceš napíš správu =P
dalsia ovecka.... fakt veris oficialnemu vyjadreniu o tych nadrziach ? aj sami konstrukteri budov vraveli ze budova nemala problem zo ziadnym boeingom... ale dobre aj keby... tak budova by nespadla ako keby bola riadena profesionalmi .. aj odbornici na riadene demolicie sa zhodli v tom ze to bola profesionalne riadena demolicia... prestan citat novy cas a pozerat markizu