My dolu podpísaní občania SR, členovia klubov, milovníci mototuristiky, autoturistiky a quadturistiky, obraciame sa na základe čl. 27 Ústavy SR a zákona č.85/1990 Zb. o petičnom práve touto cestou na ministra Pôdohospodárstva, Vládu SR , ako aj na kompete
Keby vidim tych kretenov ako jazdia po lese mal by som chut ich zastrelit ako skodnu. Nemaju uctu pred nicim ani v case parenia zveri, ked potrebuje absolutny klud.
"Máme za to , že nás to neodôvodnene a v neprimeranej miere obmedzuje, nedáva nám možnosť rekreovať sa, spoznávať prírodu, zdravo a aktívne využívať voľný čas."
tak urcite by som to podporil. ten hlúpy Jureňa ked bol ministrom podohospodarstva zakazal aj bicykle v lese. povolil by som to ale iba na miestach s mensim vyskytom zveri
Z dvoch strán domu máme pole. Ako keby nestačilo, že priamo pod balkónom mám zdroj všetkých mojich alergií, ešte aj bujné decká čo nevedia čo od dobroty majú poslednú dobu novú záľubu prevážať sa mi tam na štvorkolkách. Najlepšie v nedeľu o ôsmej ráno keď si chce človek pospať, alebo o desiatej večer keď vstávam na druhý deň do školy.
som proti... ked ti blazni (ano, davam vsetkych do jedneho vreca, lebo som stretol len takych) idu po lese nebezpecnou rychlostou, a pretekaju sa, tak my cyklisti im mozme len tak uskakovat... chodte si do motokrossoveho parku alebo nekam... ale nie do lesov...
Cyklisti zas v lese casto ohrozuju chodcov a drobnu zver. Aj mimo lesa, . . . zvoncek ziaden, biele blikajuce svetlo. Raz stretnu agresivnejsieho chodca a dalej budu pokracovat s byciklom prerazenym cez hlavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
"Máme za to , že nás to neodôvodnene a v neprimeranej miere obmedzuje, nedáva nám možnosť rekreovať sa, spoznávať prírodu, zdravo a aktívne využívať voľný čas."
Vám niekto bráni chodiť a spoznávať prírodu?
A ak by to aj náhodou prešlo, určite vznikne petícia, ktorá zahľadí tento prečin.
Tak to mi prezraď ako?
Ak je toto oficiálne znenie petície, tak gratulujem ... neznalosť pravopisu niečo hovorí ...
A ešte by to aj legálne chceli. Už len!