mna zase serie, ze dnes uz kazdy chuj co vie chytit pero do ruky by podpisoval a zakladal vkuse nejake peticie....asi chce mat pocit ze sa spolocensky realizuje a tak zaklada peticie, ze nechce aby trava rastla a podobne..
@pa3cek tak....pravdu povediac, ma urazila tato "peticia" lebo nechapem co ma doticni clovek proti homosexualnim temam, lebo toto je web pre vsetkii orientacie. ale zase sa mi potvrdzuje ze tolerancia, je to co poniektorim ludom nic nehovorii. zial.
@swen Ja by som nepovedal že má niečo proti homosexualite ale skôr si myslím že reagoval na filipa lebo ten keď si pozrieš jeho 90% príspevkov tak tam rieši homosexualitu a podobným spôsobom ako tieto diskusie o autách, kolesách a saune. Skôr chcel tým podotknúť že nech sa nevytvárajú diskusie od veci a zbytočné, ale ducha plné k čomu sa diskutuje a nie ako keď ich vytvoria 12 - 12 ročný. Ale možno máš pravdu kto ho vie.
@pa3cek ale filip tu nema "homosexualne" diskusie. a sice riesi, ale nad tymy jeho "anketamy" sa clovek skor dobre zasmeje, a nie ze mu vadia. a sam tu ako vydis napisal, ze mu "vadia homosexualne" temy. mne zase vadia heterosexualne ( nevadia, to je len priklad ) ale som tolerantny, a viem, ze tento web je pre vsetkych, a nie len premna a moj obmedzeny nazor/prehlad.(ties nebrat doslovne-len priklad ).
a skutocne "homosexualnich tem" tu je minimalne minimun.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak si to potrebujes silou mocou sladit skus med Pocitis ten znamenity rozdiel a pochopis, preco sa caju hovori liek duse
a skutocne "homosexualnich tem" tu je minimalne minimun.