ako...mi niekto kecal, že keď nebude plyn, tak v Petržalke kvôli tomu nebude teplá voda, lebo tým budú chcieť ušetriť...je to pravda?...lebo ak hej, ja bez teplej vody neprežijem..
Ale je to choré, že už aj tak je tu zima a ešte aj do školy sa musíme trepať, keď tam máme v triede 15 stupňov a oni to chcú ešte znížiť?! A ako sa asi tak mám osprchovať ľadovou vodou v zime?! Nevydržím to ani v lete a hneď nakapem.
omg ked nebude plyn nebude tepla voda vsade. Zas niekomu jebe. Pri takychto prilezitostiach by som fakt zakazal mediam informovat. Ludia potom robia kokotiny. Ano viem ze to je nedemokraticke a bla bla ale bez urazky citat taketo somariny ma kto? Vraj vypnu prvu petrzalku, vraj vypnu vsetko okrem blavy, ked dojde k blackoutu tak nebude mat elektrinu nikto iba blava/kosice/automobilky blaaa blaa blaaa. LUDIA KEDY ZACNETE POUZIVAT HLAVU????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
PS zacni sa otuzovat