aj my mame pevnu linku,akoze da sa povedat,ze to pomerne vyuzivame, a som aj rada,ze ju mame,lebo ked si mobil odlozil hore do mojej izby,tak mne sa nikto nemoze dovolat a preto vsetci potom volaju na pevnu...
mi mame doma pevnu linku ale moja mam urobila daco take ze z nasej pevnej linky sa neda volat iba primat hovory takze zdy ked zazvoni telefon kricim ze nesom doma lebo zasadne vola babka a chce sa rozpravat hodiny
uz nemame ..kravina nikto z toho nevolal a platili sme za to...kazdy ma mobily praktickejsie...
keby sme mali pevnu asi by ma drglo ...u nas nikto nevie zdvihat mobily okrem mna ..tak pevna to by bolo podobne lebo oni to nikdy nepocuju ..a maju ich dakde v riti ...
a akoze mne plne staci zdvihat tie moje tri mobily . ..hlavne ked zazvonia dva naraz no tri tak to uz len sa zblaznit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
doma pevnu uz davno nemame, len mobilujem
keby sme mali pevnu asi by ma drglo ...u nas nikto nevie zdvihat mobily okrem mna ..tak pevna to by bolo podobne lebo oni to nikdy nepocuju ..a maju ich dakde v riti ...
a akoze mne plne staci zdvihat tie moje tri mobily . ..hlavne ked zazvonia dva naraz no tri tak to uz len sa zblaznit