kks ludia poradte mi mam strasne rada sladke..neviem tomu odolat..a hlavne vecer..co je najhorsie..prosim dajte nejake typy..ako vydrzat aspon bez toho sladkeho..lebo chcem schudnut..poviem si ze po stvrtej nic nejem..vydrzi mi to tak tyzden a ptoom zase.
jemine po stvrtej?!?! ta cosi ... jest by si nemala tak tri-styri hodiny pred spanim.. alebo chodis spat o siedmej? a co sa tyka sladkeho, najlepsie pomoze, ak jedlo vobec nebudes riesit.. fakt, najdi si nieco, co ta bude stale zamestnavat, co ja viem, uc sa hrat na gitare, citaj daco, alebo to je jedno a uvidis, hned na to zabudnes.. .a po case si to uz ani nebudes uvedomovat.. aj ked uplne obmedzit sladke je somarina - teda aspon ja by som to nevydrzala
ach, ja som akurat dnes nasla fotku spred dvoch rokov a tak nadavam a chcem spat svoje telo....no ono to nejde inak ako nezrat a cvicit a vazne na tej fotke som dokonala
tak ja nejem po piatej, ale ked idem niekam do mesta a pridem vecer tak jasne ze sa najem...tak vies ako sladke mozes jest...kludne aj celu cokoladu si daj za den...to je pohoda .. ..a potom si daj raz do tyzdna taky den ze vazne budes jest len same zdrave lahke veci ...ale tak cokolada(horka, kvalitna) je zdrava, takze pohoda...blbe su skor take ze keksy, chipsy, hranolky, fast food..urob si dajaky plan...ale ked budes drzat dietu tak schudnes, ale skudnes asi aj zo svalov, takze potom zacni sportovat...alebo zacni behavat a aj schudnes, aj spevnis...alebo plavat este
inak podla mna pevnu volu musis mat v sebe...ja milujem sladke, ale vydrzala som skoro polroka uplne bez sladkeho, keby som chcela, tak nejem aj dlhsie..
hlavne pocas dna nejedz nic light lebo tieto veci obsahuju umele sladidla a telo potrebuje istu davku cukru denne takze to aj tak dozenies...potom by ti mohol pomoct taky mineral vola sa to chrom pikolat je to v kazdej lekarni stoji to okolo 150 sk 30 tabletiek, pomaha pri traveni a potlacuje chut do jedla
@11 presne...pre mňa je najvačšia droga čokoláda,musím mať minimálne jednu denne ale obmedziť sladkosti úplne je blbosť,nerob to ak chceš aj schudnúť...skús ich postupne jesť menej a menej často...a najlepší čas je medzi 9-11 hodinou do obeda,vtedy najmenej z nich priberieš a keď sladké,tak kvalitné,horká čokoláda a čím viac percent kakaa tým lepšia a zdravšia
@zuzulik13 myslím že najvačšou chybou je že ideš na to z opačného konca... podla mna by si mala jesť čo ti chutí, ale musíš to aj spáliť... nemyslím fitko... stačí prechádzka v lese, alebo bicykel, korčule... veď v Trenčíne je dosť možností na zdraví pohyb...
P.S. ale aj tak najlepším spalovačom tukov ostane motyka a veci tomu podobné...
ja sladké veľmi nejem...maximálne horalku alebo kúsok čokolády...ja ti nepomôžem, zrejme na to aby si vydržala nejesť sladké musíš mať k tomu mierny odpor ako ja... keď tak sa skús niečím zamestnať... nájdi si nejakú činnosť...
@18 veď som spomínal že nie fitko... mal som na mysli že nerob nič umelom, nasilu, nájdi si nejaký spôsob čo ta bude baviť... by si neverila čo spraví krátka prechádzka v prírode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
P.S. ale aj tak najlepším spalovačom tukov ostane motyka a veci tomu podobné...