Ahojte. Potreboval by som vytvorit administratora na stranke s prihlasenim a v nom aby som mohol dokladat text a fotky do svojej stranky a potom ich aj editovat. Ako to urobit? Aky je postup. Poradte mi prosim. Diki.
us sa da mnoho php adminov staihnut....iba nahodis par skriptov do indexu..alebo ak neves vobec robit so skriptami a tak, tak sa regni na dokom blogu, ktory ma primitivne admin rozhrania
Najlepsie by asi bolo pouzit nejaky framework (nie zend a podobny ehm.. sracky..)
nedavno mi kamos poslal link na video kde ukazovali pracu s jednym frameworkom ale uz si neposmeniem ako sa volal.. Napr taky jednoduchy blog spravil za 20min aj s vysvetlovanim..
Avaster: ten "RS" som skusal cca pred 5mi rokmi ked som z php zacinal a mozem povedat, ze je na 100% nefunkcny.. resp musel som tam velmi vela veci prerobit, aby fungoval apson ako tak.
Co vlastne z PHP vies? Mas otazky co sa tyka autentifikacie a bezpecnosti, alebo co konkretne nevies vyriesit? Zacni rovnako ako si robil stranku disappointed:ak to teda nie je iba HTML, to by si sa daleko nedostal)
Ak sa ti nechce vela kodit, tak ti odporucam CMS "Joomla!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nedavno mi kamos poslal link na video kde ukazovali pracu s jednym frameworkom ale uz si neposmeniem ako sa volal.. Napr taky jednoduchy blog spravil za 20min aj s vysvetlovanim..
» www.builder.cz/art/php/php_rs_...
pokiaľ sa toto pýtaš, tak nie si schopný si to vytvoriť sám (to neber ako urážku, ale ako fakt)
Co vlastne z PHP vies? Mas otazky co sa tyka autentifikacie a bezpecnosti, alebo co konkretne nevies vyriesit? Zacni rovnako ako si robil stranku disappointed:ak to teda nie je iba HTML, to by si sa daleko nedostal)
Ak sa ti nechce vela kodit, tak ti odporucam CMS "Joomla!"