Pána, no dnes sa stalo vecí. Cestou domov pred nami šiel nejaký debil, ktorý prešiel cez dve čiary, potom cez krajnicu a skoro sa vydžubal do priekopy. Pak sme parkovali na platenom parkovisku, keď sme vystúpili, jeden nás skoro prešiel, našťastie len nabúral do vedľajšieho auta (ani škrabanec - spekla šťastie). Potom, keď sme odchádzali, neukázalo nám na karte žiaden poplatok. Len, čo sme chceli odísť z parkoviska, začali sme pípať, lebo sme neuhradili taxu, kt. nám stihla nabehnúť, kým sme sa dostali do auta... Akože čo to bol dnes za deň..
Piatok 13., k tomu spln, k tomu vraj zvýšená aktivita slnečných aktivít a k tomu u mňa presne ten deň v mesiaci ako stvorený na to, aby som zo skrine vytiahla Bloodbath nohavičky, dnešok je rozhodne špeciálny, ale nevidím dôvod, prečo by mal byť špeciálny v zlom
Niesom povercivy... akurat vzdy ked ma byt Piatok 13teho - teda hlavne sa mi to stava den pred tym, Stvrok 12teho... ale niekedy este ajskor, trebars taku Stredu 11teho ci Utorok 10teho, ma zvykne na moment prepadnut taky neprijemny, znechucujuci pocit v zmysle: "Ach... to zas budu ovce haluzit ze je Piarok 13teho a vsade sa to bude vytahovat. Musim sa vyzbrojit extra davkou tolerancie a nadhladu".... toto je jediny nezelany aspekt Piatka 13teho ktory na mna dolieha.
Ja milujem prábve pre toto piatky 13. lebo všetci s boja a ja vždy podniknem niejakú kravinu napr stanovačku A diteraz sa mi nič nestalo asi len minuly rok na stanovačke sme pošuli v noci všase krákať nejaké vtáky, ale nikde nič nebolo aj keď sme svietili naokolo baterzakmi a prešli sme okruh asi 50 metrov štvorcových a prestalo to asi po 20 minútach a ja som to uzavrela tým že bola tma takže sme ich ani nemuseli spozorovať . A ešte keď bolo po piatku 13. ako už nad ránom tak sme kukali východ slnka a po dvoch hodinách sme prišli na to , že vychádza z druhej strany Skrátka sranda
Ráno som skoro zmeškala autobus do školy a moja kamarátka autobus zo školy domov. A zdá sa že sa nám práve pokazila práčka (ešte dodýchava . A to bude asi tak všetko.
dnes sa pokazil autobus... ten,o ktorom som si myslela, že som ho zmeškala, lebo mal ísť o dvadsať minút dozadu..a prídem na autobusko s tým, že mi ďalší ide až o 40 minút..a tam kopec nasraných ľudí a ako som došla, so mnou prišiel aj autobus, takže som mala profit z nešťastia ostatných a jediná som sa tomu tešila
@geezer6321 nevymýšlam
autobus vraj mal defekt a poslali náhradný zrovna keď som dorazila na nástupište celá znechutená, že koľko tam budem musieť čakať...
a pes osral celý gauč, tepovala som to a naťahovalo ma pri tom na týku celkom dosť
ale aj tak Piatky 13 sú super a majú v sebe niečo magického keď v to toľko ľudí verí, tak ten deň naozaj myšlienkami ovplyvnia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
uz nech skonci tento strasidelny den
Uprimne? I dont give a..
a stalo sa mi akurát to, že som sa v piatok 13-teho narodila, inak nič hrozné
autobus vraj mal defekt a poslali náhradný zrovna keď som dorazila na nástupište celá znechutená, že koľko tam budem musieť čakať...
a pes osral celý gauč, tepovala som to a naťahovalo ma pri tom na týku celkom dosť
ale aj tak Piatky 13 sú super a majú v sebe niečo magického keď v to toľko ľudí verí, tak ten deň naozaj myšlienkami ovplyvnia
a oprávnene!