mne sa v piatok 13 dva roky do zadu to je tuším sme boli v blave tedy dávali vyvolených na prime a bol tam ten ktorému som držala a aj s @baarculiq sme ho zbožňovali a on tam bol a stále sme ho prenasledovali a potom sme stretli ešte aj v centre a ked sme išli od toho kde byva prezident tak ako sofer vykrucal volant jebol do semafora a dojebal ho
Práve že ja mám šťastný deň vtedy, na piatok 13. si vždy beriem aj môj špeci náhrdelník s trinástkou a čiernou mačkou s červenými očami a straším poverčivé babky xD
Nie som poverčivý a aj moja viera mi to zakazuje- tak načo sa nad tým budem pozastavovať- dokonca neverím ani na veštice- aj ked kamoška bola u jednej a nenechala jej ani povedať slovo a všetko tá veštica sypala z ruku - jej minulosť, prítomnosť a budúcnosť- ta sa trafila ževraj až na 80% a to čo jej povedala do budúcnosti- tak to sa všetko plní
mne velmi nevadi, ale ked si spomeniem, ze jeden spoluziak mi zomrel prave na piatok trinasteho, az ma strasia.... a na jeden taky piatok som si skoro zlomila nos
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
to je len o tom že si vsugeruješ do hlavy ..oooo piatok trinásteho niečo sa mi stane
(čo pravdepodobne aj bude)
@Freestyler01 Gratulujem. Aj ja.
- ale aj tak- neverím na toto-
je to cele somarina...akoby cely svet teraz mal mat smolu lebo je piatok 13. ma to asi take nasledky ako ked poviem ze dnes je utorok 10.