Piatok trinásteho - meníš kvôli tomu zvyky a plány?
Je piatok trinásteho, meníš kvôli tomu svoje zvyky a plány? Že napríklad si niečo chcel urobiť a povedal si si, že to ešte jeden deň počká, že to nebudeš robiť piatok 13-teho?
nieeeee v piatok 13 som mavala prave naopak stastie heh nastastie ..teda aspon zatial...heh ...ale napriklad prave dnes oslavuje kamos narodky ...sme si s neho robili sranduj necela by som heh
Nie, nie to určite nie. Nie som až tak poverčivá a koniec koncov trinástku mám v dátume narodenia. Pre mňa je to len šťastné čislo a piatok je jeden z mojích najobľúbenejších dní, takže keď sa to zlúči...
tak to teda nie považujem ho za obyčajný deň vlastne až teraz som si to uvedomil že dnes je piatok 13teho Ale zas musím uznať že čo sa dalo to sa od rána zatial posralo..
@tomas ja idem o piatje na jazdu a jazdim do pol siedmej takze pre mna dobry den vecer neviem co inak normalka len v skole sa mi usla patka a nechcel som rano vstavat ale anglictina ma potesila takze celkom v pohoden
nie, nemenim nic len preto. ze je piatok 13. .. aj ked dnes.. hmm .. mohol to byt taky uzasnz den a bolo z toho take fiasko... no to urcite nie kvoli datumu
nemenim plány, a planujem z minuty na minutu tiez uz to mam stastny den sice triedna nam vysvetlovala ze preco ludia beru piatok 13-teho za zlý alebo nevim jaký ,ale nepametam si to,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ja piatok 13 povazujme za stastny den
Inak som dnes videl aj ciernu macku asi nepojdem dnes na WeCko a odlozim to na zajtra
Ja: Čo? ten film je dneska v kine? Veď už to bolo, veď sme na tom boli.
ona iatok 13
Ja:pozriem na tabuľu že aha..13.11
Takže nemením kvôli tomu plány, keďže som sato dozvedela až v pólke dňa a keby aj to viem už ráno, Piatok 13, je ako Štvrtok 12, čiže..nie