Nuž asi to tu už bolo (keď hej tak to vymažte ), ale predsa...veríte na povestný piatok trinástého? Ja osobne väčšinou vyhlasujem že je to moj najšťastnejší deň. Čo vy?
5. Aj keď som kresťanka tak tomu neverím, lebo je to povera, ale vraj je to nešťastný deň preto, lebo Ježiša ukrižovali v piatok a zradil ho 13 apoštol. Teraz niekto namietne, že apoštolov bolo 12, ale potom k ním prišiel ešte Barnabáš...
No, takýmto veciam jednoducho neverím, takže mi je jedno ako to vzniklo.
nie,ale po dnešnom dni asi budem, chcela som niekomu pomôcť a teraz vyzerám ako klamárka, som sa s niekým dosť pohádala a aby toho nebolo málo,tak sa mi večer úplne pokazila klávesnica,takže teraz píšem cez klávesnicu na obrazovke PC
neviem aky debil vymyslel piatok trinasteho podla mna je to obycajny den ako kazdy rok na piatok trinasteho ale tohto roku som dostala az dva darceky a to dva krat mi spadol nanuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A okrem toho, ano bolo to tu
No, takýmto veciam jednoducho neverím, takže mi je jedno ako to vzniklo.
24 - sorry, akoze nesmejem sa tebe, ale ked si to predstavim, ze musis pisat cez klavesnicu na obrazovke, tak mi to je mierne smiesne
ale jedno ma sere...asi je jonathan davis vo viedni dneska..kurnik..aj ja chcem: disappointed: