no ja trcim doma v piatky uz hodne dlho...minuly tyzden ma volali dvaja ludia nech idem von a kvoli jednemu som odmietol toho druheho ale ten sa neozval tak nakoniec som bol aj tak doma
ja zijem na dedine takze tu neni fakt kam...a vacsina ludi co je tu su debili a nebavim sa s nimi tak neni ani s kym...
9. Holyknight - oh ja s tebou uplne suhlasim ... v dedinke menom sp. Bystre (kde mimochodom byvam by museli padat z neba normalni ludia aby som mohla ist v piatok von ... (ak tu nahodou je nejaky Kubasan a ma pocit ze on je normalny...moze mi to dat kludne vediet
ja som teraz dom, lebo vonku je taaaka zima, ze uuu je mi teraz lepsie doma...oddych zajtra hadam vynahradime...ale inak to ma zvykne rozculit, ze kam ist? ti co nechodite do krcmy, tak kam chodievate??
ja, uvedomila so msa ze z mojich priatelov sa stali unudene socky ktore niesu za ziadnu zabavu, partia s apotrhala a este tento vyjebany piatok 13 mi namiesto pohodkoveho vecera u chalana pripravil nudu doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a to počasie ma dosť nahnevalo...
Je piatok večer, ja sedím doma a UČÍM SA!! Kto mení???
ja zijem na dedine takze tu neni fakt kam...a vacsina ludi co je tu su debili a nebavim sa s nimi tak neni ani s kym...
To s tými Levicami v tvojom profile myslíš vážne:
Lebo aj ja som odtiaľ.