nooo podla mna je to preto lebo ty ktori byvaju na dedinach a chodia do mesta do skoly sa konecne stretnu s ludmi ktorich cez tyzden nevideli a zryju sa a maju pocit ze zem je gombicka DD
pretože piatok je začiatok víkendu. a víkend sú dva dni, kedy ťa nikto nenúti robiť nič čo nechceš, a máš čas na veci/ľudí, ktoré ťa bavia/ktorých máš rada.
+ alkohol
a pre mňa osobne je to deň, kedy som po týždni konečne znova s holkou. teda, väčšinou.
neteším, maximálne tak nato, že vypadnem zo školy a sem-tam po škole niekam zaleziem s kamoškami... ale inak.. žiadna sláva, večer zaleziem doma za comp a snažím sa zúfalo niekoho vytiahnuť von, ale nikto nič vždy ((
heh j sa tesim na piatok ..lebo viem ze mam 2dni volna od skoly...aaa ...mozem ist na vinko..a neriesit co bude...zajtra....mozem sa zabavat do rannych hodin..a je tosuper...nikdy to nieje to iste...a to ma tesi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no, ja idem spať
+ alkohol
a pre mňa osobne je to deň, kedy som po týždni konečne znova s holkou. teda, väčšinou.