Uz asi tri hodiny ma ide porazit z bodavej bolesti v lavej casti pluc, pod prsnikom, resp. za, pri nadychu a obcas i vydychu. Ked som skrcena za PC akosi su moje pluca spokojne, no v okamihu ako sa snazim lahnut si akoby mi tam pribili xy spendlikov. Ako
nestiahol sa ti nejaký sval? (neseklo ťa)? lebo ja som sa cítila skoro rovnako (podľa opisu), ako ty, keď mi stavec nejako blbo zatlačil na sval a nervy...
takže, neurobila si nejaký blbý pohyb? alebo to začalo len tak?
napriek tomu, ze to picha sa poriadne narovnaj, mierne sa zaklon chrbtom a pomaly sa nadychuj, ale hlboko a zopar krat, potom to iste sprav v miernom predklone a potom v predklonoch vbok. ak to ale bude boliet nejako moc, tak to nerob ofkors
Pocvič jogu, pozdrav slnku, či východu slnka, alebo tak nejak. Mňa to tak drbalo asi týždeň, doktori mi nič nezistili, potom som asi hodinku pocvičil a prešlo to.
diky, skusim to. na pohotovosti si myslim ze by ma vysmiali pokial by mi netrcala kost z ruky alebo by som nemala horucky rano som sa zobudila s tym ze som ani nevedela vstat akoby mi spadol poriadne ostry kamen na spodok pluc. do 15 min to preslo tak som si veselo sla do roboty. Vecer sa mi to vratilo v tomto poloretardovanom rozmere. Jedine ak som nejako blbo lezala, dalo sa to dokopy a potom nieco pokazila pri natahovani sa s tazkymi krabicami. na infarkt som mlada, na pneumoniu mam prinizku teplotu a na zapal osrdcovnika je ta bolest prilis na boku.idem na cviky...ak by vas este nieco napadlo
pocas puberty som mala stale nejaky pruser s chrbtom alebo zraneniami. chirurg ma mal za staleho pacienta, i u ortopeda som bola. no mozno to chce este nejaky pokus u doktora. cvicila som chvilu kalanetiku. no to je teraz prikrute pre mna. a to ta otravovalo len v niektorych polohach?
Neprispejem ničím prospešným, ja len, že na tvojom mieste by som umrela od strachu. Už dva týždne síce fajčím neporovnateľne menej než predtým, ale pri prvom príznaku čohokoľvek sa desím a potajomky revem, že ma dohnali moje stredoškolské excesy
Poznám to, teda, najskôr si myslím, že to bude z chrbitce. Tým, že si zhrbený a nechodíš rovno, môže sa to stávať, ťažko sa nadychuje, nedá sa narovnať, pichanie na ľavej strane atď. Skús teda - chodiť rovno
Samozrejme, pre istotu je najlepšie ísť za kardiológom, človek nikdy nevie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takže, neurobila si nejaký blbý pohyb? alebo to začalo len tak?
napriek tomu, ze to picha sa poriadne narovnaj, mierne sa zaklon chrbtom a pomaly sa nadychuj, ale hlboko a zopar krat, potom to iste sprav v miernom predklone a potom v predklonoch vbok. ak to ale bude boliet nejako moc, tak to nerob ofkors
Pocvič jogu, pozdrav slnku, či východu slnka, alebo tak nejak. Mňa to tak drbalo asi týždeň, doktori mi nič nezistili, potom som asi hodinku pocvičil a prešlo to.
Z tohto popisu to môže byť čokoľvek.
Samozrejme, pre istotu je najlepšie ísť za kardiológom, človek nikdy nevie.