Caute,
pred tyzdnom som si dala nastrelit 3tiu nausnicu do ucha, kvazi druhu - ona je taka provizorna z chirurgickej ocele, kt by som mala nosit, kym sa mi nespravi spravne dierka. A to je to, dostala som instruktazny papierik, kde nebolo presne nap
ja by som to vydrzala...ked uz to tam je napisane.
btw. ja som si tiez davala...a tak som zlenivela a este k tomu ta nauska je tam tak zacvaknuta,ze uz sa mi ju ani nece davat dole...mam ju tam furt.heh
mala by si si ju tam nechat co najdlhsie lebo potom sa ti moze aj zmensit ta dierka a daj si pozor lebo druha ci tretia dierka velmi rychlo zarasta aj po kratkom case takze si moc tie nausnice nevyberaj ked uz ich aj budes mat teda to je podla mojej osobnej skusenosti
ja mam dve dierky...jednu v hornej castu ucha, tam kde je to uz tvrde a druhu v tom malom vybezku, neviem ako sa to vola, ale tam kde sa davaju sluchadla a to ich pridrziava Mno a menil som si hned , asi hodinu p prepichnuti, alen to treba vydenzifikovat
noo, podla mna si ju vymen, az ked budes citit ze to mas zahojene, ze ta to uz neboli... a aspon tych 5 tyzdnov by si mala vydrzat urcite a ja som si dala asi pred dvoma mesiacmi urobit hned dve naraz - mam tri na jednom uchu, a este som si ich nevimenila...
no ja som platila 150 aj s nausnicou a nicims om si to nemala potierat ani nic a za dva tyzdne som si uz davala bizutku, ale n anoc vzdy spet tu chirurgicku ocel a mal ich tri na kazdom uchu
zbytocne chujoviny... ja som mala usi poprepichovane zicherkami, vymienala som co sa dalo... cistila som si to alpou, a inak vsetci odbornici odporucaju obycajnu vodu so solou na rany...a tak.. nestresuj, sak to je len diera v uchu..
Ja som mala v jednom uchu 3 dierky, a ta tretia hore sa mi zapalila a to som ju tam mala uz skoro dva roky a zrazu z nicoho nic...pravidelne som ju cistila a aj tak a nausnica bola z chirurgickej ocele...urobili sa mi na uchu a na hlave zozadu nejake chujoviny a musela som ist na pohotovost a operovali mi usko asi tak.. tyzden som nosila obvaz na hlave
Ja som platila 6 € ale aj s naušnicou...a mne zas povedala, že si to mám nechať 2 mesiace...ale mna to už nebolí, ani nič... tak ja neviem, či si to mám vymeniť alebo ne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw. ja som si tiez davala...a tak som zlenivela a este k tomu ta nauska je tam tak zacvaknuta,ze uz sa mi ju ani nece davat dole...mam ju tam furt.heh